×
De ce bărbații buni rămân singuri

De ce bărbații buni rămân singuri

Ne pare rău, dar trebuie să recunoaștem adevărul: fetele nu se îndrăgostesc de băieți care sunt doar buni – trebuie să fii mai mult decât atât. Asta nu înseamnă că fetelor nu le plac băieții buni. Dar se așteaptă ca bărbatul lor să fie mai mult decât bun și dulce. O femeie vrea să fie cu cineva care nu se teme să fie imperfect. Cu cineva real, spontan, pasionat și senzual. Cu cel care o va iubi, astfel încât ea să simtă singura fată pentru el în lume. Cu cine care poate să-și împărtășească în mod liber nevoile și problemele. Cine nu ezită să-și arate vulnerabilitatea. O femeie vrea o combinație între toate astea.

Dacă ea te poate pe tine cel adevărat, dacă te cunoaște doar superficial și cu atât mai mult, dacă poate prezice fiecare pas al tău, nu vei câștiga niciodată inima ei.

Deși este adevărat că femeile nu sunt interesate de tipii nepoliticoși și aroganți, însă nici cei plictisitori și previzibili nu sunt o opțiune bună.

Deci, dacă ești un tip bun care nu înțelege de ce este singur, citește următoarele motive pentru care vei rămâne întotdeauna doar în friendzone:

1. Bunătatea ta este ca o armă

Acest lucru te ajută să eviți situațiile neplăcute și neconfortabile din viața de zi cu zi. Te ajută să nu înnebunești când mergi la o cafenea și cineva varsă peste tine o băutură. Te ajută să fii amabil și prietenos când întâlnești pe cineva nou.

Imaginează-ți ce ar fi viața dacă oamenii nu ar încerca să fie buni. Da, te ajută să faci față situațiilor stresante și te protejează de drame inutile.

2. Bunătatea ta este o modalitate de a ascunde părțile tale pe care îți este frică să le arăți oamenilor

Negi ceea ce ești cu adevărat. Negi greșelile și părțile inestetice, pentru că nu vrei ca alții să le vadă. Poate că tu însuți nu poți accepta momentele rușinoase, greșelile sau eșecurile din trecut. Binecuvântarea te ajută să te prefaci că nu ești gelos, nu ești furios, nu te temi, nu ești trist, ca și cum nu ești bolnav și nu ești singur.

Încurajarea te ajută să nu arăți altor oameni că ai propriile experiențe, complexe, temeri, cu care te lupți în fiecare zi. Ceea ce uneori poate fi jenant pentru tine, dar cu toții o trăim uneori. Toți avem probleme și schelete în dulap.

Trebuie să îți amintești că atunci când ești în mod constant bun cu toți, nu îți permiți să trăiești cu adevărat momentul. Și alți oameni nu te pot cunoaște și să te iubească anume din asta.

3. Fata vrea să te cunoască pe adevăratul tu.

Nu este nimic în neregulă cu a fi frumos și bun. Dar, dacă te împiedică să îți arăți sentimentele și temerile reale, dacă încerci întotdeauna să fii corect și plăcut, te vei lipsi de posibilitatea de a crea o intimitate reală și o legătură puternică cu cea pe care o dorești

Nu trebuie să permiți ca bunătatea și bună educație să stea între tine și femeia ta. Trebuie să fii suficient de curajos să nu te mai ascunzi în spatele bunătății și să te arăți tu însuși.

4. Femeia își dorește un bărbat care acționează ascultându-și inima

Bunătatea ta te împiedică să arăți ce este în inima ta. Femeia  așteaptă să nu-ți ascunzi sentimentele de ea. Vrea un bărbat cinstit, loial, senzual și simpatic. Dar ea dorește și pe cineva care deține masculinitatea lui. Cine va fi principalul său ajutor și sprijin. Cine va fi fericit alături de ea. Cine îi va da totul.

Vrea să simțiți pasiunea, căldura atingerii și confortul brațelor. Vrea să fii spontan, îngrijitor, dar senzual. Vrea să simtă dorința ta și puterea iubirii tale.

5. Fata nu vrea să fii un tip rău

Acest articol nu te încurajează să devii un tip rău. Ca și cum ar trebui să fii amabil doar dacă este în avantajul tău. Nu. Când spunem că o femeie dorește să îți simtă pasiunea și dorința, acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii un bărbat nepoliticos. Adăugă doar câteva sensibilități. Și nu te îndoi că acest lucru te va face perfect pentru ea.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.