×
De ce bărbaţii încearcă să controleze viaţa femeilor

De ce bărbaţii încearcă să controleze viaţa femeilor

Ei văd potenţialul nostru, înainte ca noi să-l vedem şi încearcă să-l submineze. Ei îl zdrobesc aşa cum jockeii își biciuiesc caii și apoi încearcă să convingă lumea că acelor armăsari le place să alerge la curse. Că ei au nevoie de asta.

Doar că însuşi caii nu pot spune nimic.

Anume asta le place unora dintre bărbaţi.

Le place să dea ordine şi nimeni să nu pună întrebări.

 

Le place să simtă controlul, puterea şi să ne domine.

Le place să trăiască într-o lume în care femeile îi slujesc, unde suntem proprietatea lor, unde au dreptul să ne dețină, să ne cumpere sau să ne vândă așa cum vor ei.

Ei încearcă să ne fure puterea pentru că se tem de ziua când ne vom da seama de puterea noastră.

Ne învață să trăim cu frică.

Cu frica de a zâmbi prea mult unei persoane greşite. Cu frică că vom expune prea multe părţi din corpul nostru. Cu frica că ne mişcăm greşit şoldurile. Cu frica că trupul nostru poate fi în orice moment prizonierul lor.

Și ei vor să credem că atunci când se va întâmpla acest lucru, va fi doar vina noastră. Le este frică de noi.

Ei încearcă să ne distrugă, dar chiar și ei subestimează puterea noastră interioară. Nu contează cât de puternică este lovitura lor, nu vom ceda. Ne vom ridica și vom rămâne ferme.

Putem avea cicatrici pe piele, dar ele nu ne vor pătrunde în suflet.

Ei știu că avem o magie interioară, oferită de Univers. Ea ne curge în vene. Și fiecare dintre noi care crede în ea, o va simți.

Când ei ne văd așa, ne numesc vrăjitoare, care trebuie să fie arse. Dar noi, la fel ca păsările Phoenix, ne renaştem din cenuşă.

Principiul divin feminin nu este acela de a ucide. Acum preluăm controlul asupra trupului și al minții noastre. Acum ne pregătim calea pentru libertate. Acum suntem mai puternice.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.