×
De ce bărbatul se schimbă la 6 luni de la începutul relației

De ce bărbatul se schimbă la 6 luni de la începutul relației

Când începeți să ieși cu cineva, întotdeauna speri că va fi o combinație reușită. Vrei să crezi în scenariul perfect. Vreau să cred că veți reuși. Dar când trec primele șase luni de relație, îți dai seama că totul e serios. Intri într-o nouă fază a relației, când romantismul trece, iar realitatea își face tot mai simțită prezența. Însă la această etapă, multe cupluri se despart.

Deoarece, de obicei, după aproximativ șase luni, partenerii încep să își arate adevărata față. Atât tu, cât și el, vă simțiți mai confortabili atunci când sunteți voi însuși –  iar acest lucru poate fi deopotrivă și bun și rău pentru relația voastră. Totul depinde de compatibilitatea dintre voi, cât de bine puteți face față diferențelor dintre voi. Ori  vă îndrăgostiți mai mult, ori vă plictisiți.

Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii se schimbă după șase luni de relație. Dar pot exista și alte motive. De exemplu:

  1. Așa este el în realitate.

Poate că așa este el. Poate că ți-a arătat cum este el de fapt, iar în primele șase luni de relație el a încercat doar să te impresioneze și să pară mai bun.

  1. Se plictisește în această relație.

Poate că s-a plictisit de tine. Poate că vrea cu disperare ceva nou, dar această relație nu-i dă energia pe care o dorește. Poate nu mai este fericit să fie cu tine.

  1. Crede că nu trebuie să îți mai ofere momente romantice.

Crede că e timpul să se relaxeze. El nu simte că trebuie să depună eforturi pentru a crea o poveste de dragoste, pentru că relația voastră a devenit stabilă. El crede că poate doar să se așeze și să se relaxeze, lăsând relația să-și urmeze cursul.

  1. Probabil te-a înșelat.

Uneori un bărbat începe să se comporte diferit după ce te-a înșelat. S-ar putea să se simtă vinovat.

  1. A obosit să se mai certe cu tine.

Amintește-ți că este mai bine să fii cu un om care se certă cu tine decât cu cineva care pleacă. Asta înseamnă că nu-i mai pasă și să nu mai este interesat să vorbească cu tine.

  1. Nu îl determini să lupte pentru iubirea ta. 

El simte că are deja totul. El este sigur că veți continua să îi oferi tot ce vrea, indiferent de modul în care te tratează. Știe că ești îndrăgostită de el și că nu trebuie să facă nimic pentru a-ți câștiga inima. De aceea, comportamentul său în relație s-a schimbat dramatic.

  1. Iubirea lui pentru tine a început să dispară

Poate că nu te iubește atât de mult ca înainte. Poate sentimentele lui pentru tine au început să dispară. Dacă acesta este motivul, trebuie să vă întoarceți la începutul relației. Amintește-i de ce s-a îndrăgostit de tine. Și faceți tot ce puteți pentru a salva dragostea voastră.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.