×
De ce casa – este corpul subtil al unei femei?

De ce casa – este corpul subtil al unei femei?

O femeie, când intră în casă …

 

O femeie, atunci când intră în casă, corpul ei subțire începe să se răspândească, să se extindă la limitele acestei case și chiar puțin dincolo. Dacă în casa este un mâner care nu este reparat sau un raft în bucătărie care nu se închide, magnetul sa mutat, această este ca o boală în corpul subțire al unei femeie.

Obiectele sparte în casă sunt ca o boală pentru femeie. Prin urmare, femeile îi deranjează foarte mult pe bărbați cu reparațiile, iar un bărbat care îi pasă ar trebui să facă tot necesarul pentru o femeie și să o trateze de toate bolile. Lipește mânerul, repară vasul, îndepărtează ceea ce ai pus, așa cum îi place ei, pentru că totul nu se întâmplă pe pereții de cărămidă sau beton ai apartamentului, totul se întâmplă pe corpul subțire al femeii. Ușa nu se închide pe corpul ei subțire, iar apa curge în corpul ei subțire tot timpul, iar disconfortul trece printr-un corp subțire.

Un corp subțire începe să se deterioreze într-un corp dur, începe să se îmbolnăvească. Adică, de la lucrurile care nu sunt reparate în casă, o femeie devine mai întâi foarte nervoasă, nevrotică și apoi bolnavă. Începe să se îmbolnăvească. Prin urmare, casa este corpul ei subțire.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.