×
De ce cea mai frumoasă şi puternică dragoste este greu de găsit

De ce cea mai frumoasă şi puternică dragoste este greu de găsit

Se spune că trebuie să iubești pe cineva care nu pleacă, care nu te lasă, care nu renunță. Să iubeşti pe cel care rămâne. Dar dacă totul ar fi fost atât de simplu… Este ușor să vrei o astfel de iubire. Este ușor să visezi la ea, să ţi-o imaginezi, dar nu este ușor să o găsești.

Și dragostea care este greu de găsit este cea mai bună. Cea, care merită așteptată.

Dragostea, care te trezește dimineața nu este pentru că ești îngrijorat dacă ţi-a răspuns sau nu, ci pentru că trupul tău nu te lasă să dormi, știind că începi o nouă zi lângă ea. Dragostea care te  face să te gândeşti la motivul pentru care ai petrecut atât de mult timp cu altele care nu ţi-au dat dragostea pe care o meritai. Dragostea care te face să te gândești la viața ta pe care o aveai dinaintea întâlnirii acestei persoane incredibile, că nu ai fost niciodată atât de fericit ca acum.

Iar când îți compari viața cu această persoană și fără ea, este o mare diferență. Fără ea, totul era bine, iar acest lucru nu este rău. Dar cu ea te simți incredibil. Dragostea greu de găsit face lucruri incredibile pe care dragostea obişnuită nu le face.

Ei spun că trebuie să iubești pe cineva care te umple, nu se completează. Pe cea cu care nu te mai simți nesigur. Cineva care vă ajută să fii tu cel real, care îţi permite să fii real.

Este o iubire greu de găsit, o iubire care crede în tine, iar lângă ea îți dai seama că nu ai nevoie de altcineva să crezi în tine. Ea a confirmat doar puterea care se afla deja în voi tot timpul. Și te inspiră. Ca și cum ai fi ținut respirația pentru o perioadă lungă de timp și acum ai fost în stare să expiri şi să inspiri și să înveți să apreciezi tot ceea ce ai avut întotdeauna de la sine înțeles. O astfel de dragoste te face să realizezi ce este cu adevărat important și ce nu.

Aceasta este o dragoste greu de găsit, în care vrei să fii mai bun și să devii mai bun în fiecare zi cu această persoană. Pentru că s-a îndrăgostit de tine real și se îndrăgostește de tine în fiecare zi.

Este greu să găsești dragoste în care simți că viața ta s-a schimbat în mod magic, de îndată ce a apărut în ea, ca și cum totul brusc a căpătat un sens. Este o iubire despre care toată lumea vorbește, scrie, la care se gândesc noaptea, nu este imposibil de găsit, dar este foarte dificil. De aceea cei care au descoperit se simt extrem de norocoși.

Cei care au găsit-o știu că nu poți opri speranța, nu poți să nu mai crezi că o vei găsi și tu. Poate că nu trebuie să aștepți o iubire greu de găsit, poate că trebuie să o lași să te găsească. Trăieşte-ţi viața așa cum vrei, realizează-ți visele, înconjoară-te cu oameni care te fac fericit, explorează lumea şi învaţă tot ceea ce îţi oferă lumea şi oferă-i tot ceea ce este mai important – fii gata întotdeauna să laşi iubirea să intre în viaţa ta.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.