×
De ce cele mai puternice femei sunt distruse în interior

De ce cele mai puternice femei sunt distruse în interior

Ea este o femeie puternică și veselă. Puține lucruri din viață o pot supăra. Este foarte sigură de sine. Ea visează foarte mult și nu este speriată de dificultățile care îi însoțesc ambiția. Are destule probleme, dar nu trebuie să se bazeze pe altcineva pentru a le rezolva. Întotdeauna contează doar pe ea însăși. Atâția bărbați i-au distrus deja inima, dar ea continuă să creadă în puterea iubirii.

Ea a căzut de multe ori în viața ei, dar asta nu a împiedicat-o să continue să încerce mai bine. Ea a fost dezamăgită de multe ori, dar a decis totuși să vadă ce este mai bun în oameni. A suferit atât de mult însă asta a făcut-o atât de puternică. Vei observa întotdeauna puterea pe care o radiază fața ei. O vei vedea mereu zâmbind, chiar dacă are o durere în suflet.

Este o femeie grozavă care te poate înveseli chiar și atunci când îți va fi dificil să găsești un motiv pentru distracție. Ea va radia întotdeauna dragoste, pentru că vrea să fie o sursă de energie pozitivă pentru oamenii din jurul ei. Ea va încerca mereu să ușureze viața oamenilor din jur pentru că știe cât de dificilă poate fi viața. Ea este una dintre cele persoane care poartă o mare încărcătură emoțională a altor oameni pe umerii săi, dar nu se plânge niciodată.

Când o vei vedea pe stradă, vei crede că este în regulă. Vei crede că nu are atâtea probleme. Vei crede că nu există stres în viața ei. Dar nu este așa. Aceasta este doar o imagine a ei, pe care ea vrea să o arate lumii. Ea nu vrea ca oamenii să vadă dificultățile ei. Ea nu vrea ca oamenii să știe că în interiorul ei încearcă cu disperare să rămână bine.

Va arăta ca o doamnă de fier. Va arăta ca și cum ar putea face orice vrea. Dar în adâncul sufletului are multe complexe. În adâncul sufletului, îi este frică de multe lucruri. În adâncul sufletului, se teme că nu este suficient de bună. Deși nu înțelege că face totul mult mai bine decât majoritatea celorlalți. Că majoritatea altora nici măcar nu vor putea face ceea ce face ea. Ei nu vor putea radia o astfel de încredere și pozitiv.

Pare o fată neîntreruptă care nu se poticnește niciodată. Dar adevărul este că așa se pare, pentru că a fost distrusă de mai multe ori. A suferit eșecuri și înfrângeri, a căzut de mai multe ori, dar a trecut prin toate acestea. Și de aceea a devenit atât de puternică. Acum, toată lumea vede înflorirea ei, dar doar puțini oameni au văzut căderea ei, atunci când ea se putea baza doar pe ea însăși. Toată lumea vede succesul ei, dar nu toată lumea a văzut ce a costat-o.

Ea nu va lăsa pe nimeni să-i vadă slăbiciunea, nu va lăsa pe nimeni să-i infecteze slăbiciunea. Vrea să fie puternică pentru toată lumea. Ea vrea să fie puternică pentru ea în primul rând. Nici să nu crezi că trăiește o viață ușoară. Ea doar face acest aspect și este cel mai greu lucru din lume.

Mulți oameni își creează viața cu un aspect ocupat pentru a părea importanți. Dar nu are nevoie de asta. E puternică. Dar ea știe că puterea ei a venit de la ceea că a fost distrusă de prea multe ori.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.