×
De ce ești invizibilă pentru bărbați

De ce ești invizibilă pentru bărbați

Vă voi povesti despre un fenomen la nivel energetic numit „peretele singurătății”. El face femeia invizibilă pentru sexul opus și pentru alți oameni interesanți ei.

Atunci când DORINȚA de a întâlni marea iubire și de a crea o familie este direct proporțională FRICII de a face asta, se formează două unde de energie. Energia dorinței se întâlnește cu energia fricii și astfel se crează o barieră invizibilă. Acesta este peretele.

Femeile de după „peretele singurătății” dese ori își spun: „Ca și cum aș fi invizibilă, nu mă văd. Uneori sunt într-o gașcă și simt cum au uitat de mine”.

«Nimeni nu se apropie să facă cunoștință cu mine oricât de atrăgătoare aș fi în acea zi”.

«Toate relațiile mele sunt de scurtă durată, maxim 2-3 întâlniri și el dispare ca și cum nici nu a fost în viața mea”.

«Dintre două femei nu eu sunt cea aleasă”.

«Întâlnesc un bărbat, cu care am fost odată împreună, iar el mă numește cu alt nume. Imaginează-ți, el m-a uitat!”

A uitat… Apropo, asta nu este o greșeală a fostului. Anume faptul că te uită cei care odată au fost alături de tine, este un indicator că te afli în spatele peretelui. Pentru că pentru a memora trebuie să să impresionezi emoțional, să faceți acest schimb de energie. Peretele nu permite acest lucru.

Psihologii mai numesc acest fenomen: incapacitatea de empatie. Însă asta e doar o denumire, una dintre tentativele de a explica ceea ce nu poate fi explicat. Este ușor de înțeles că asta se întâmplă acelor femei timide, însă nu e obligatoriu. Sunt și oameni de succes care se află în spatele „peretelui singurătății”. Din acest motiv este greu să împarți pe categorii aceste persoane.

Care este soluția?

Scurt și clar – distruge „peretele”. Este greu să faci asta de una singură, pentru că „peretele” este o consecință și pentru a-l distruge este nevoie de înlături cauza. După asta începe să lansezi semnale, să stabilești relații, să lași urme și amintiri…

Autor: Elena Shubina

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.