×
De ce femeia trebuie să-și ignore câte puțin bărbatul

De ce femeia trebuie să-și ignore câte puțin bărbatul

Câteva luni în urmă am filmat un reportaj în New York cu participarea renumitului antropolog Helen Fisher, la subiectul de ce bărbații fug de relații.

De ce bărbații nu-și doresc să fie într-o relație, fie asta la începutul cunoștinței  sau mai târziu, atunci când bărbatul trece prin criza vârstei.

Spunând de ce bărbații fac ceva – este un, însă este important să știm ce poate face o femeie pentru a păstra atenția bărbatului atunci când ea observă că el s-a cam rătăcit.

Este important  să identificăm comportamentul lui la o etapă primară. Chiar dacă câteva zile a fost tăcut și nu a arătat nicio intenție sexuală, atunci putem afirma cu siguranță că se plictisește.

Vorbește cu el despre problemele voastre, iar dacă el spune că „totul este în regulă” însă comportamentul lui nu se schimbă, e timpul să acționezi!

Și tot ce trebuie să faci este să nu-i mai acorzi atât de multă atenție!

DA! (Nu te îndoi de ceea ce scriu, sunt bărbat!)

Din păcate, majoritatea femeilor procedează exact invers.

Ele se îngrijorează și încep să scâncească, lucru care îl determină pe el să se ascundă în „peșteră” acolo unde va întâlni vreo tinerică de 18 ani. Cu cât mai mult vei ține cu dinții de el, cu atât mai mult el te va urî. Însă dacă îi vei crea senzația de despărțire și timp, ca lui să i se facă dor, el va începe să-și facă griji și se va gândi că ar putea să te piardă.

Deci, ce trebuie să faci…

Comportă-te ca el. Ignoră-l. Trăiește-ți propria viață. Acum îi vei oferi destul spațiu necesar pentru ca el să încerce să revină la viață. Iar asta va trebui să-l readucă la tine, atunci când va fi gata.

De ce? Pentru că tu pur și simplu l-ai făcut să se simtă că el este singur din nou.

Te șochează acest sfat? Da, știu că sună trist, bărbații sunt așa. Nu mă justific pentru sexul meu. Însă nici nu voi cere scuze.

Încearcă această tehnică și te asigur că dacă el te va iubi, va fi fericit și, recunoscându-și libertatea și gestul tău, el se va reîntoarce la tine.

Sau dacă nu te iubește, cel puțin vei afla asta la o etapă primară a relației în loc să-ți pierzi ani întregi alături de acest om.

În orice situație vei fi învingătoare.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.