×
De ce femeile bune sunt atrase de bărbați răi

De ce femeile bune sunt atrase de bărbați răi

Credem că ne putem descurca singure, că, în sfârșit, l-am găsit pe bărbatul perfect care râde de glumele noastre și ne distrage atenția și simpatia. Și apoi ne rupe inima cu fraza: „Nu sunt pregătit pentru o relație”.

După aceea, își cere scuze, își amintește cum fosta îl înșela, despre cum a fost copleșit de muncă și nu poate să îți ofere ceea ce meriți.

Dăm oamenilor o șansă, deși ne-au avertizat inițial că nu ni se vor deschide.

Credem că le putem schimba părerea cu dragostea noastră orbă.

Dar ne înșelăm. Acești bărbați sunt inaccesibili emoțional. Ei ne pot promite mult, dar nu își pot îndeplini promisiunile.

Ei vor fi acolo când vom într-o stare bună, dar când vor veni zilele „negre”, ei vor dispărea.

Ei vor acționa ca și când ne iubesc, dar de îndată ce vor întâlni o realitate crudă, vom deveni străine pentru ei. Ei vor pleca pentru a se proteja de o posibilă durere.

Persoanele inaccesibile din punct de vedere emoțional se vor apropia fizic de tine, dar vor rămâne la distanță emoțional.

Acești bărbați vor fi atenți și vor filtra fiecare cuvânt pe care ni-l spun despre ei înșiși. Ei nu vor să fie prea vulnerabili cu noi, pentru că nu vor să-i vedem reali. Ei vor păstra cele mai multe secrete pentru ei înșiși, și vom avea senzația că putem distruge acest perete care ne desparte emoțional.

Bărbații inaccesibili emoțional vin cu o scuză pentru tot. Nu vor putea să comunice cu noi sau să se întâlnească, deoarece li s-a stricat mașina sau și-au pierdut telefonul. Ei vor fi lângă noi numai atunci când este convenabil pentru ei.

Bărbații inaccesibili emoțional vor găsi multe motive să se supere pe noi. Ei își vor face griji atunci când nu le vom răspunde la mesaje prea mult timp sau când dorim să aflam răspunsul la o întrebare incomodă pentru ei. Toate pentru că ei caută scuze pentru a evita responsabilitatea și obligațiile. Ele îi sperie.

Persoanele inaccesibile din punct de vedere emoțional acționează ca și cum nu ar fi de vină cu nimic. Ei ne vor numi nebune pentru că suntem prea atașați de ei și ne facem griji. În timp ce primesc ceea ce vor, sunt fericiți. Toate celelalte nu contează.

Bărbații inaccesibili din punct de vedere emoțional ne fac să credem că  sunt partenerii perfecți și unici de care am avut nevoie toată viața, dar când credem acest lucru, se duc în tufișuri. Ei nu ne ajută, nu ne satisfac așteptările, iar din acest motiv nu trebuie să ne mai pese de ei.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.