×
De ce femeile puternice se ataşează atât de uşor

De ce femeile puternice se ataşează atât de uşor

13Este de neimportant faptul că nu ai încercat să o cucerești, stând ore sub ușa ei, cu flori și serenade sub fereastră. În secunda în care i-ai zâmbit cu emoție, fapta a fost făcută. Ea s-a atașat de tine. S-a atașat de idea despre tine.

Și acest lucru nu s-a întâmplat pentru că nu e ceva ok cu ea – nu. Ea nu s-a atașat de tine din cauza profunzimii ochilor tăi și a bărbiei de trei zile. A devenit atașată de tine pentru că ai făcut-o să se simtă cineva.

A devenit atașată de tine pentru că a văzut ceva în tine. O strălucire de speranță. Viitorul.

Deși sufletul ei este rănit și înțepat, ea este încă plină de iubire. Urăște oamenii, deoarece știe ce pot face și ce durere pot provoca, dar, în ciuda acestui fapt, ea continuă să creadă în ei. Ea crede în potențialul lor. În binele și adevărul ascuns. Având în vedere că într-o zi, într-o bună zi, va întâlni pe cineva care nu-i va oferi doar prietenie, ci și sentimente reale … pasiune reală.

Și speră că tu ești anume acea persoană.

Speră că tipul care îi ține ușa și îi trimite SMS-uri cu urări de noapte bună va fi un adevărat domn și nu doar unul care se va preface ca să ajungă sub fusta ei. Ea speră că perioada de „aproape” relații și prietenie cu beneficii este în trecut.

Speră că îi vei oferi ceea ce nu a mai experimentat până atunci – dragostea adevărată.

Nu trebuie să vă înspăimântați de faptul că iubirea ei se aprinde rapid și brusc, ca un foc de pădure care a izbucnit dintr-o singură scânteie. Și dorința ei de a se arunca cu capul într-o relație personală, chiar dacă știe că poate ajunge pe un teren dureros, nu poate decât să fie admirată. La urma urmei, ea face acest lucru, știind foarte bine că relația se poate încheia din nou cu o inimă zdrobită, plângând într-o pernă și ridicându-se încet din abisul disperării spre lumină.

Nu vă îngrijorați de faptul că ea se apropie prea ușor. Nu vrea să se îndrăgostească de cineva doar pentru că el se uită în ochii ei. Nu vrea să intre în visele viitorului, când abia are un prezent. Nu vrea să pară lipicioasă chiar înainte să te apropii.

Pur și simplu nu poate fi altfel. Așa este.

Ea se atașează ușor pentru că îi lipsește atenția. Îi place când este atinsă de cel care nu îi este indiferent. Mâinile căruia îi ating fin părul. Degetele căruia îi mângâie ușor umerii. Săruturile pe frunte, îmbrățișările din spate și atingerile fine de mână.

Vrea intimitate. Ea vrea afecțiune. Vrea să simtă.

Ea devine ușor atașată, deoarece știe că mai devreme sau mai târziu va găsi pe cineva care nu o va dezamăgi niciodată. Nu renunța niciodată la ea. Niciodată nu te va face să te simți prost, pentru că dragostea ei este prea puternică și bruscă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.