×
De ce iubire ai nevoie în 2018 în funcție de zodia ta

De ce iubire ai nevoie în 2018 în funcție de zodia ta

Berbec

Ai nevoie de o iubire reală. În acest an probabil îți vei întâlni jumătatea și vei fi cu adevărat îndrăgostită. Trebuie să înveți să îți controlezi emoțiile și să nu le lași să-ți influențeze fericirea.

Taur

Ai nevoie de o relație comunicabilă. Va fi prima dată când iubirea nu va fi atât de complicată. În acest an vei construi o relație puternică cu partenerul tău. Pentru a îndepărta barierele și problemele posibile, este nevoie să comunici permanent cu partenerul tău.

Gemeni

Ai nevoie de o iubire care inspiră. Ai nevoie de pasiune, energie și emoție. Ai nevoie de cel care vede în tine bunătate, te încurajează să-ți urmezi visele și să ieși din zona de confort și te motivează să crești ca personalitate.

Rac

Ai nevoie de o iubire sigură. La etapa inițială a relației te poți simți vulnerabilă și să ai îndoieli, iar asta poate să te facă să devii foarte atașată de partenerul tău. Iubitul tău trebuie să îți liniștească inima, să fie refugiul tău și să-ți arate frumusețea vieții.

Leu

Ai nevoie de o iubire intuitivă. Iubirea vine spre tine, iar tu o întâmpini cu brațele deschise. Permite-ți să oferi mai multe partenerului tău pentru a fi pe aceeași undă. Orientează-ți toată pasiunea și entuziasmul pentru a avansa în relație.

Fecioara

Ai nevoie de o iubire spontană. Acest an este ideal pentru iubire. Ai învățat să îți accepți emoțiile și crezi că orice problemă ar apărea, vei reuși să-i faci față alături de partenerul tău. Vei scăpa de dorința de control și pur și simplu vei savura relația.

Balanță

Ai nevoie de o iubire directă. Pentru Balanță, iubirea a avut întotdeauna prioritate și ai nevoie de reciprocitate pentru a avea încredere în partenerul tău. Dacă observi că relația ta nu merge, nu-ți fie frică să recunoști asta, să iei acea decizie dificilă și să faci acele schimbări care vor da o nouă viață.

Scorpion

Ai nevoie de o iubire liniștită. Fiind cel mai puternic semn zodiacal, ai în timp o gamă largă de emoții. În iubire ești instabil, așa că ai nevoie de un partener calm și rezistent la haosul și confuzia ta.

Săgetător

Ai nevoie de o relație decisivă. În acest an vei înceta să aștepți ca ceva să se întâmple și vei lua controlul în mâinile tale. Dacă relația nu te mulțumești, vei face tot posibilul ca, împreună cu partenerul tău, să o faci mai bună. Întotdeauna spune ce problemă te deranjează.

Capricorn

Ai nevoie de o relație emoțională. După alte relații eșuate, vei întâlni, în sfârșit, iubirea pe care o visai. Rămâi deschis și ascultă-ți partenerul, fără să faci concluzii. Veți avea zile frumoase și mai puțin frumoase, însă vei ști că vă puteți baza unul pe celălalt.

Vărsător

Ai nevoie de o relație stabilă. În acest an în sfârșit vei găsi acel echilibru între iubire și responsabilități. Iubirea ce te leagă pe tine și partenerul tău este incontestabilă. Însă obiceiul tău de a te baza doar pe tine ar putea influența negativ relația, așa că trebuie să comunicați mai mult și să îi demonstrezi că ai încredere în el.

Pești

Ai nevoie de o iubire sinceră. În acest an vei depune eforturi uriașe pentru relația ta și o vei aduce la o altă etapă. În drumul spre o relație fericită vei întâlni nenumărate greutăți, însă nu este nimic din ceea ce nu ai putea rezolva. Vorbiți despre ceea ce este important pentru voi pentru a trece peste neînțelegeri și pentru a vă face relația mai puternică.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.