×
De ce majoritatea bărbaților se tem de femei atractive

De ce majoritatea bărbaților se tem de femei atractive

Bărbații adoră femeile frumoase. Este adevărat. Aceștia se întorc când pe alături  trece o femeie atrăgătoare. Uneori nici măcar nu se pot concentra dacă e o femeie atrăgătoare prin preajmă.

Dar iată ce se întâmplă: bărbații preferă să privească și să admire femei frumoase, dar majoritatea nu doresc să fie cu o astfel femeie într-o relație.

De ce? De ce atât de mulți bărbați consideră că femeile frumoase sunt ceva valoros, dar imposibil de atins?

Bărbații se simt nesiguri.

O femeie frumoasă și inteligentă provoacă nesiguranța bărbaților în ceea ce privește propria lor minte și frumusețe. Un bărbat poate crede că nu e destul de bun pentru o astfel de femeie. Și aceasta este suficient să nu încerce să construiască o relație cu ea.

Ei se tem de respingere.

Din nou, se reduce la incertitudine. Unii bărbați nu se apropie de o femeie frumoasă și inteligentă, pentru că se consideră nedemni, temându-se să audă respingerea și să experimenteze umilința.

Ei nu sunt siguri de ei înșiși.

Suntem presați de standardele publice de frumusețe, de aceea, dacă un bărbat nu arată așa cum ar trebui, el poate să nu fie sigur de el însuși.

Bărbații nu vor să concureze.

Ei cred că o astfel de femeie are o mulțime de admiratori și fani care au grijă de ea și vor avea grijă de ea, astfel încât ea în orice moment va fi capabilă să aleagă un alt bărbat.

Femeile frumoase sperie bărbații.

Ele sunt frumoase și radiază încredere, care pur și simplu lipsește la mulți bărbați.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.