×
De ce nu căuți iubire, conform zodiei tale

De ce nu căuți iubire, conform zodiei tale

Berbec

Adori singurătatea. Nu ești tristă ca te trezești singură și nu ești tristă când petreci serile de vineri mâncând popcorn și urmărind filmul preferat. Savurezi aceste momente pentru că îți place să acționezi pe cont propriu, fără a ține seama de nimeni.

Taur

Nu îți faci griji că nu găsești iubire, pentru că fiecare relație îți provoacă traume. Despărțirile sunt dureroase, ai inima frântă și nu vei să repeți povestea. Pur și simplu nu ești pregătită pentru iubire, pentru că nu ai cunoscut încă un bărbat care să te lase să ai încredere în el.

Gemeni

Nu cauți iubire pentru că nu ești sigură că ești potrivită pentru o relație. Înțelegi că dragostea este ceva care necesită  muncă, efort și timp constant și nu ești gata pentru asta.

Rac

Nu cauți iubire pentru că ești înconjurată de dragostea prietenilor și a familiei tale. Nu consideri dragostea romantică extrem de importantă, pentru că ai asigurat deja sprijinul altora. Tu crezi în sentimente, dar nu o vei căuta cu disperare.

Leu

Nu-ți pasă să găsești dragoste, pentru că nu ai nevoie de atașament pentru a te simți încrezătoare. Creezi fericirea pe cont propriu și nu depinzi de ceilalți. Nu permiți iubirii să îți controleze viața.

Fecioară

Nu îți faci griji că nu găsești iubire, pentru că ai multe alte lucruri pentru care să îți faci griji. Știi că sensul vieții constă nu numai în dragoste, ci și în rezolvarea problemelor din alte domenii.

Balanța

Nu cauți iubire, deoarece ești în mod constant înconjurată de oameni. Nu-ți place să fii singură, deci chiar dacă nu ești îndrăgostită, preferi să fii într-o companie bună. Ai mulți prieteni și rude care te interesează, astfel încât să nu simți că îți lipsește ceva mai mult.

Scorpion

Nu vrei să cauți iubire, deoarece crezi că există mai multe lucruri importante în viață. Probabil că ai suferit în dragoste mai devreme și nu ți-ai vindecat încă din rănile spirituale. Ești creativă, decisă și concentrată, iar dragostea romantică nu este ceea ce visezi  în realitate.

Săgetător

Nu ești obsedată de căutarea iubirii, pentru că viața ta este plină de aventuri. Nu stai liniștită și îți plac schimbările.  Dorința ta de a fi în mișcare în mod constant nu este potrivită pentru iubirea și relațiile pe termen lung. Nu te îngrijorezi, deoarece știi că vei găsi dragoste numai cu cineva care are aceeași dorință de schimbare ca și tine.

Capricorn

Nu cauți iubire, pentru că nu te simți singură și ești confortabil să fii singură cu tine însuși. Tu nu ești o pustnică și știi cum să păstrezi frumos echilibrul în viață. Dragostea nu este ceea  pentru ce îți faci griji.

Vărsător

Nu te îngrijorezi că nu ai găsit iubire, pentru că ai observat relațiile sănătoase și puternice ale altor cupluri care sunt îndrăgostite și nu te vei mulțumi cu ceva mai puțin. Știi ce dragoste meriți și până când o vei întâlni, îți faci griji că nu ai nicio relație.

Pești

Nu ești preocupat de căutarea iubirii, pentru că ești plin de lucruri pozitive și nu crezi că faptul de a fi singură este trist. Vezi momente pozitive în singurătatea ta. Îți place să faci ceva singură și nu te grăbești să îți limitezi libertatea.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.