×
De ce nu poate exista prietenie între un bărbat și o femeie

De ce nu poate exista prietenie între un bărbat și o femeie

Această întrebare veche „Există prietenie între un bărbat și o femeie?” a devenit un subiect de controversă în multe companii și a agitat multe minți curioase. Dar pot oare oamenii să fie prieteni dacă în cursul comunicării pot începe să simtă simpatie unul pentru celălalt? Poate o prietenie cu o fată să nu ajungă până la sex? Ne îndoim foarte mult de asta și vrem să-ți spunem de ce astfel de relații sunt imposibile.

1. Din prietenie se presupune dragostea, care nu are loc într-o prietenie

Chiar dacă un băiat și o fată încep să comunice ca prieteni, mai devreme sau mai târziu unul dintre ei se îndrăgostește de celălalt. Se poate întâmpla dragoste neîmpărtășită. Aceasta, cel mai probabil, va rupe relațiile de prietenie. Dacă sentimentele sunt reciproce și oamenii devin un cuplu, atunci aceasta va deveni doar o dovadă a imposibilității prieteniei.

2. Când sunteți într-o relație, prietenia este imposibilă

Cum ai reacționa dacă prietena ta ar avea un bun prieten pe care-l informează despre toate detaliile vieții ei? Nu este gay și îl consideri o amenințare potențială. Dar ce să mai ascundem: te enervează și, mai devreme sau mai târziu, le vei interzice să comunice. În mod similar, situația este văzută de prietena ta, despre tine și prietena ta. Ea o va percepe ca o potențială amenințare, chiar dacă aceasta nu are un aspect remarcabil.

Putem vorbi drăguț cu fetele, dar este puțin probabil ca ele să devină prieteni pentru noi, în ciuda tuturor farmecelor caracterului lor.

3. Băieții și fetele vor încerca să se atragă reciproc, chiar și în condiții de prietenie

În ciuda convenționalității unei astfel de prietenii, vei face tot posibilul ca să-i placi prietenei tale. Doar pentru că ea este o fată. La rândul său, acțiunile vor fi similare. În adâncul sufletului, vor exista întotdeauna gânduri de a atrage sexul opus, pentru că așa este aranjat de către natură.
Este plăcut să auzi aprecierea prietenilor tăi în ceea ce privește aspectul tău, dar dacă o fată spune asta, atunci înflorești și zâmbești. Universitatea Harvard a efectuat un studiu al celor mai buni prieteni de băieți și fete. Deci, 88% dintre fete, făcând un compliment unui prieten, au dat de înțeles că ar putea construi o relație cu el.

4.Suntem prea diferiți pentru a fi prieteni

Cel mai bun prieten este o persoană care poate apela și povesti despre călătoria ei fenomenală la toaletă și o vei asculta cu interes și vei pune o mulțime de întrebări.

Imaginează-ți cum vorbești despre scaunul tău unei fete. Va aprecia umorul tău tare dacă glumele îi pot răni identitatea? Imaginează-ți cum îți va povesti o jumătate de seară despre noul lac și ruj pe care l-a cumpărat astăzi. Prietenia nu trebuie să aibă limite. Se bazează pe similitudinea intereselor.

Dacă alegi cuvintele atunci când comunici cu un prieten, este el un prieten pentru tine? Suntem prea diferiți pentru a fi prieteni, ne uităm la lume diferit și avem păreri diferite, iar sânii fetelor sunt prea atractivi pentru a fi tratați doar ca prieteni.

 

 

 

5. Prietenii de sex opus se consideră reciproc o opțiune pentru relații

Ei pot deveni un cuplu și se văd întotdeauna ca o „opțiune de rezervă”. În cazul în care nu se primește cu alte persoane. Acest spirit mercantil într-o relație nu ar trebui să fie, atunci când este vorba de prietenie. Cu atât mai mult, cum poți să-l tratezi cu respect pe un om dacă îl consideri o ultimă opțiune?

Sursa

 

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.