×
De ce nu te lasă să pleci, chiar dacă între voi nu mai există nimic

De ce nu te lasă să pleci, chiar dacă între voi nu mai există nimic

Sunt multe femei care spun că partenerii actuali nu vor să le dea voie să plece, chiar dacă știu că nu mai există sentimente între ei. Și aceste femei nu mai înțeleg: să rămână în acea relație sau să plece.

Bărbatul nu te va lăsa să pleci pentru că lui îi convine această situație. Este o variantă comodă. Îi ești ca o mamă. Atunci când este vorba de chestii precum bani, protecție și sex, tu ești alături. TU ești cea care îi permiți acestui bărbat să fugă de responsabilități. Și mai ești și proastă crezând că el nu vrea să te lase să pleci pentru că te iubește. 

El NICIODATĂ nu se va schimba.

El te va lăsa să pleci doar atunci când se va îndrăgosti de cineva sau va întâlni o nouă potențială victimă.

Dacă el într-adevăr te iubește, nu va permite să te simți neiubită și nedorită. El va face tot posibilul să fii fericită, protejată și iubită. Dacă el nu îți poate oferi aceste lucruri, nu sta prea mult pe gânduri. EL NU TE IUBEȘTE!

Iată ce ai putea face ca să „supraviețuiești” ruperii acestei relații:

Încearcă să înțelegi că nu mai poți colabora cu el pentru această relație

O relație este un parteneriat dintre două persoane. Vrei să fiți legați unul de celălalt. Vrei să simt că ești atras de el. Dacă cineva dintre voi rupe această legătură, nu mai sunteți un tot întreg. Această relație este sortită eșecului.

Filmele nu întotdeauna corespund realității

În filme, băiatul rău brusc își revine și înțelege că nu poate să lase femeia pe care o iubește să plece. Acest lucru NU se întâmplă și în realitate.

Contează ceea CE FACE, nu ceea ce spune

Te poți lăsa păcălită de ceea ce spune. El poate spune că își va găsi un job nou pentru a-ți satisface necesitățile și dorințele. El poate spune că s-a schimbat și că nu va mai scrie fetelor pe net, însă ce spun acțiunile lui? Oare chiar s-a schimbat? Analizează-i acțiunile, nu cuvintele. Apoi ia decizii.

Încetează să-l mai justifici

Se comportă urât. Iar acest comportament față de tine NU poate fi justificat în vreun fel.

Există foarte mulți bărbați care nu cresc. Ei cred că lumea se învârte în jurul lor chiar și atunci când acest lucru nu se întâmplă. În acest timp, tu vei afla foarte multe detalii despre trecutul acelui bărbat. Cum a făcut față problemelor? Cum le-a făcut pe multe femei să plângă? Problemele lui nu sunt ale tale.

Iubește-te

Există un singur lucru pe care trebuie întotdeauna să îl respecți și care trebuie să fie pe primul loc. Dacă un bărbat va dori să te întoarcă, amintește-ți cum a fost în timpul relației și ce ai simțit alături de el. NU MERIȚI o asemenea atitudine. Găsește putere în suflet și creier și pleacă, fără să mai privești înapoi!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.