×
De ce NU trebuie să dai a doua șansă dacă ai fost înșelată

De ce NU trebuie să dai a doua șansă dacă ai fost înșelată

Niciodată nu accepta să se întoarcă în viața ta un bărbat care te-a înșelat. Orice s-ar întâmpla și în ce circumstanțe. Crede-mă, nu trebuie să îți permiți să treci prin asemenea durere, furie, rușine și nebunie. Să te înșele a fost o alegere. Și nu are nicio legătură cu tine. Toți cei care au participat la asta, oricare ar fi fost rolul lor, merită să fie scoși din viața ta. Chiar dacă ăsta a fost „cel mai bun prieten al tău”.

Dacă ai fost înșelată, crede-mă că știu prin ce suferințe treci. Te gândești să îi dai a doua șansă? Nu trebuie. Chiar nu trebuie. Învață de la cei care au iubit și au dat a doua șansă pentru a se schimba. Ei nu o fac. Obiceiurile lor, gândurile și privirile nu se vor schimba de dragul tău. De fapt, ei vor găsi sute de justificări pentru a explica ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, însă niciodată nu vor accepta să poartă responsabilitatea pentru ce au făcut, deoarece ei nu au încredere în sine și sunt nefericiți.

Ei vor găsi motive de ce au înșelat. Se vor transforma într-o jertfă, chiar punându-te într-o lumină proastă. Trădătorii sunt capabili să spună cuvinte frumoase. Ei știu cum să manipuleze oamenii.

Te rog, nu îi da a doua șansă. Nu crede minciunile lui, pentru că el îți va distruge fiecare zi din viață.

Crede-mă, meriți mai mult. Știu că acum ți se pare că nu este adevărat, pentru că ai nevoie de timp să treci peste asta. Trebuie să găsești din nou acea iubire în tine. Nu permite acestei relații să îi determine viitorul. O relație nu înseamnă totul. Trădarea – nu poate fi justificată și nu este ok.

În lume există dragostea adevărată oricât de banal ar suna asta. Relația există atunci când două persoane se iubesc reciproc și devin cei mai buni prieteni. E atunci când cei doi depun efort pentru a păstra această iubire. Și posibil nu este ideală, însă ea există. Oamenii care înșeală nu cunosc valoarea iubirii. Ei nu merită a doua șansă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.