×
De ce nu trebuie să îți faci griji dacă ești prea mult timp singură

De ce nu trebuie să îți faci griji dacă ești prea mult timp singură

Nu îndrăzni să îți faci griji că ești singură. Asta ar putea să ucidă încrederea în sine și să te simți o ratată.

Poate că te-ai întâlnit cu cineva timp de șase luni, dar el a spus că nu vrea ceva serios.

Poate ai întâlnit pe cineva care în cele din urmă a ales pe alta. 

Poate ai întâlnit pe cineva care voia doar corpul tău și nimic mai mult.

Ca urmare, ai putea crede că ceva nu este în regulă cu tine. Poate că te-ai comparat cu celelalte la care au plecat foștii tăi. Ai încercat să înțelegi ce au ele și nu ai tu, ce le face atât de speciale încât bărbații au vrut să le cunoască, dar nu au vrut să te cunoască pe tine.

Dar ai nevoie de timp să înțelegi cine ești. Va fi întotdeauna cineva care arată mai bine decât tine, care are un corp mai frumos decât al tău, un păr lung și așa mai departe. Dar nimeni nu are aceeași capacitate de a iubi ca și tine.

Nimeni nu știe cum să ierte așa cum tu. Nimeni nu are o inimă ca a ta.

Deci, când îți aduci aminte de relațiile tale eșuate, înțelegi că problema nu a fost în tine. Pur și simplu acei bărbați nu au putut să-ți dea dragostea, timpul și energia lor și asta este normal.

Dumnezeu a ales pe cineva special pentru tine, care va lupta pentru tine așa cum vei lupta tu pentru el, care nu doar va savura dragostea ta, dar ți-o va dărui pe a lui. Vă veți întâlni în momentul potrivit. Și în timp ce ești singură, gândește-te de ce nu ți-ai cunoscut încă iubirea.

Nu poți iubi pe cineva cu tot sufletul, dacă nu te iubești pe tine.

Când ești singură, este o oportunitate să te îndrăgostești de singurătatea ta. Este o oportunitate de a te înțelege, în ceea ce îți place și ce nu. Ce vrei să tolerezi și ce nu. Este o oportunitate de a-ți accepta neajunsurile și de a vedea că te fac o persoană unică.

Este nevoie de timp să te obișnuiești cu această stare de spirit și nu va fi ușor, dar merită. Poți avea în continuare zile când nu sigură pe tine, când nu știi unde mergi. Dar înseamnă că încă mai știi că ești încă pe drum. Nu îți face griji atât de mult despre fostul iubit. Pentru că dacă trăiești prea mult în trecut, nu tei vei mișca înainte.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.