×
De ce nu trebuie să primești înapoi o persoană care te-a părăsit?

De ce nu trebuie să primești înapoi o persoană care te-a părăsit?

Crezi că atunci când doi foști sunt din nou împreună, e maturitate? Nu. Atunci când doi oameni se despart, este pentru că unul dintre ei (sau ambii) cred că viața lor va fi mai bună fără acea persoană.  Fostul tău te-a părăsit pentru că a vrut, și oricât de mult și-ar cere scuze, nu ar trebui să-l primești înapoi în viața ta – și iată de ce.

1. A fost o despărțire dificilă.

Despărțirea nu a fost o decizie comună. Ai fost șocată când s-a întâmplat aceasta. Poate chiar ți-a trimis un mesaj despre asta sau a spus-o la telefon. O despărțire normală este atunci când o persoană își împărtășește emoțiile sale cu tine. Dacă nu a făcut-o, atunci nu contează pe sentimentele tale și nu ai nevoie de el.

2. Relația nu a fost perfectă.

Poate că a fost egoist, iar ție ți-a păsat mai mult decât lui de tine. Poate că nu te-ai simțit suficient de iubită. Nu-i așa? La urma urmei, dacă te-a părăsit, nu cred că făcea ceea ce trebuia pentru tine.

3. Nu și-a explicat decizia.

Una e să fi avut un motiv serios să se despartă: să zicem, s-a luptat cu depresia sau a rezolvat niște probleme de familie. Și este complet diferit atunci când a vrut doar să încerce alte opțiuni. El a vrut să se culce cu altele și să nu fie considerat un trădător. Deci, de ce să-l primești înapoi pe cineva care te-a lăsat în speranța de a găsi pe cineva mai bun?

4. Te simți singură.

Verifică-te: te plictisești? Poate de asta te gândești să te mai întâlnești cu el. Poate că nu ai alte opțiuni acum și te simți nedorită. Dar plictiseala va trece și în curând vei înceta să te gândești la el. Implică-te și distrează-te mai bine cu altceva și mai util.

5. Cu siguranță nu are alte opțiuni.

Gândește-te din alt punct de vedere. De ce ar vrea să se întoarcă la tine dacă într-o zi a decis să te părăsească? Nu că nu ai fost bună, dar … poate că și el e plictisit și caută cea mai ușoară opțiune? Nu-i permite să te folosească.

6. Oamenii nu se schimbă.

El este încă bărbatul care te-a părăsit. Dacă îi oferi încă o șansă, la început se poate comporta perfect, dar în final se va dovedi la fel ca înainte. Acest lucru este testat de experiența a milioane de oameni.

7. Există multe alte opțiuni.

Ai nevoie doar de timp și poate câteva întâlniri cu alte persoane greșite pentru a găsi persoana potrivită pentru tine. Dar fostul – este dovedit persoana nepotrivită.

 

Sursa 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.