×
De ce persoanelor frumoase le este greu să-și găsească un partener

De ce persoanelor frumoase le este greu să-și găsească un partener

La prima vedere ai putea crede că oamenii care au un fizic atractiv pot mai ușor să-și găsească un partener. Însă o asemenea părere nu este întotdeauna un adevăr. Exteriorul atractiv, desigur, joacă un rol important în alegerea partenerului. Oamenii tind să acorde atenție la ceea ce văd.

Oamenilor cu un aspect fizic atractiv le este mai ușor să găsească potențiali parteneri și să creeze noi relații de prietenie. Nu vom nega acest lucru.

Însă atractivitatea este ceva mai mult decât aspectul fizic al unei persoane. Oamenii atractivi trebuie să depună eforturi enorme pentru a găsi acel partener alături de care să trăiască toată viața, chiar dacă acesta are un aspect fizic obișnuit. Se pare că persoanele atractive au aceleași probleme ca și cei mai puțin simpatici.

Iată cele 7 probleme neobișnuite cu care se confruntă oamenii frumoși:

1. Au prea multe posibilități

Chiar dacă nu pare o problemă globală – prea multe posibilități. Însă, atunci când este vorba de a cunoaște pe cineva, poate fi la fel de greu ca și atunci când nu ai nicio variantă. Psihologii explică acest lucru în următorul fel: atractivitatea îi oferă mai multe variante din punct de vedere al alternativei într-o relație – ceea ce se explică printr-o protecție slabă a relației de factorii externi. În acest caz – prea multe posibilități – nu este în beneficiul relației.

Prezența unui număr mare de opțiuni, atunci când este vorba de întâlniri, poate face dificilă menținerea unei relații cu o singură persoană. La urma urmei, întâlnirile sunt ceva care pot duce la o legătură puternică și dragoste pentru tot restul vieții tale. Ideea de a alege unul dintre mai multe poate fi complicată.

2. Potențialilor parteneri/re le este frică de opțiunile tale

Persoanele atractive le pot speria pe potențialii parteneri să facă primul pas, deoarece aceștia din urmă sunt conștienți de faptul că ai un număr mare de admiratori. Acest lucru poate împiedica o persoană bună să încerce să ia inițiativa în propriile mâini și să cunoască mai bine un potențial partener. Poate fi deprimant să intri într-o competiție pentru a primi afecțiunea cuiva. Din acest motiv oamenii nu vor risca ca să nu fie respinși.

3. Devin judecători, analizând oamenii după aspectul lor fizic

În cele din urmă, aspectul fizic este primul lucru pe care mulți îl văd când se întâlnesc cu o altă persoană. Oamenii atractivi pot fi judecați de opiniile lor la fel de ușor ca și cei care nu sunt atât de atrăgători. Așa cum am menționat deja, oamenii atractivi sunt adesea judecați după opiniile lor, ceea ce le complică relația după ce au tras deja concluzii la adresa dvs., pe baza aspectului tău fizic.

4. Oamenii vor îi folosească în interesul lor

Persoanele atractive se confruntă adesea cu o problemă unică: oamenii îi folosesc de dragul aspectului frumos și al corpului. Aceștia pot întâlni pe cei care încearcă să se apropie de ei. Lăcomia și intențiile rele vor avea un singur scop – să îi aducă în pat. Iar în consecință, acea persoană atractivă încetează să mai aibă încredere în alte persoane, înțelegând scopurile pentru care este utilizată.

5. Oamenii presupun că nu au un partener

Persoanele atractive sunt adesea percepute ca fiind ființe sexuale și nimic mai mult. De regulă, societatea refuză să vadă în ei oameni cu interese și opiniile proprii. Acest lucru poate fi extrem de dificil. În plus, dăunează viații personale.

6. Despre adevăratele intenții

Isabella Giardini, o frumusețe italiană în vârstă de 22 de ani, care a semnat un contract cu o agenție de modeling, a spus: „Când bărbații văd femeile frumoase, ei se concentrează mai mult pe aspectul acestora în dorința de a le stăpâni. Prin urmare, nu trebuie să facă ceva pentru a le cunoaște mai bine. ”

În consecință, oamenii atrăgători se vor confrunta cu provocarea de a-și da seama ce vor cu adevărat oamenii de la ei. Pentru că adesea nu înțeleg: sunt atrași de personalitatea sau de aspectul lor. Toate acestea complică relațiile cu oamenii.

7. Ei sunt cauza tuturor tragediilor

Acest lucru depinde de oamenii care îi vorbesc pe la spate, bazându-se pe stereotipuri. Un astfel de comportament este din cauza aspectului lor și chiar a geloziei. Este dificil pentru orice persoană să facă față unor astfel de acuzații, iar oamenii atractivi nu diferă cu nimic în acest sens. Acuzațiile de tragedii personale pot face dificilă întâlnirea, deoarece astfel de acuzații se răspândesc mai repede decât adevărul conținutului lor. Toată lumea iubește dramele și tragediile, mai ales când vine vorba de persoanele frumoase.

Desigur, există multe lucruri bune. Este vorba de beneficiile sociale care vin la pachet cu aspect atractiv. În același timp, atractivitatea poate provoca mari dificultăți atunci când vine vorba de noi cunoștințe. Din fericire, există întotdeauna lumină la capătul tunelului. După cum se spune: unul pierdut, alți zece găsiți. Dacă ești atractivă și încerci să întâlnești pe cineva, amintește-ți că întotdeauna vor fi cei care vor să îți vadă fața și să privească sufletul.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.