×
De ce pune like în pagina ta, dar nu răspunde la mesaje

De ce pune like în pagina ta, dar nu răspunde la mesaje

Acest lucru este cel mai enervant: persoana cu care ai corespondat înainte îi place să aprecieze totul pe pagina ta și poate chiar să comenteze ceva, dar când îi scrii, el nu răspunde niciodată. Ce se întâmplă?

1. Nu-i place corespondența lungă.

Poate că nu se deranjează să scrie câteva cuvinte atunci când comentează postarea sau fotografia ta, dar nimic mai mult.

2. Vrea doar să-ți urmărească viața.

El vrea să vadă ce faci, poveștile și fotografiile tale, dar nu vrea să comunice deschis. Acesta este comportamentul unui fost iubit clasic care se întoarce în aproximativ șase luni, doar pentru a spune „Bună”.

3. El nu vrea să știi că te urmărește.

Dacă ai primit doar un LIKE de la el, poate că a făcut-o din greșeală și nu a vrut să știi că se uită la pozele tale. El este doar curios.

4. El este îndrăgostit de tine.

Dar are nevoie de mai mult timp să te cunoască, să te observe, să știe dacă se merită să înceapă o comunicare cu tine. Acesta va dispărea în curând sau va începe să acționeze.

5. El alege opțiunile sale.

Poate că nu ești singura fată drăguță pe care o urmărește online și doar pentru orice eventualitate pune LIKE la fotografia ta. Pentru ca atunci când va dori să-ți scrie, tu să fii deja „încălzită” de aprecierile lui.

6. Se joacă cu tine.

Dacă nu-ți răspunde, dar este constant online și comunică în comentariile cu ceilalți, atunci pur și simplu te păcălește. Vrea să vadă ce altceva vei face ca să-i atragi atenția.

7. El te ignoră.

El apreciază poza ta, la fel ca și pe toate celelalte din rețeaua lui. Poate că nici măcar nu acordă multă importanță celui ale cui sunt fotografiile și postările. El rămâne activ, astfel încât ceilalți să-i aprecieze fotografia ca răspuns. Dar nu este interesat de tine ca persoană.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.