×
De ce toți foștii tăi iubiți se căsătoresc imediat după relația cu tine

De ce toți foștii tăi iubiți se căsătoresc imediat după relația cu tine

Ai văzut pe rețelele de socializare sau o prietenă ți-a spus că fostul tău iubit s-a căsătorit cu fata care a început să iasă imediat după relația cu tine. Ce…? El ți-a spus doar că niciodată nu se va căsători. Acest lucru se întâmplă foarte des și nu din cauza că noua lui iubită este mai bună decât tine. Iată care este adevăratul motiv:

El s-a pregătit datorită ție

Probabil că într-adevăr și-a dorit să nu se căsătorească vreodată. Însă după tine, a înțeles că să aibă o femeie în casă nu e un lucru chiar atât de rău. Tu i-ai distrus ideea despre căsătorie și familie și i-ai arătat că asta nu este chiar de rău.

El a învățat din propriile greșeli

Ca și după fiecare relație, înțelegem ceva – despre sine și despre ceilalți. Probabil după relația cu tine, el a înțeles care sunt cele mai mari greșeli ale sale și le evită în noua sa relație, fapt care a dus la căsătorie.

L-ai ajutat să devină un bărbat mai bun

Atunci când tu prima dată l-ai întâlnit, el dese ori se întâlnea cu prietenii, cheltuia toți banii, nu își făcea griji pentru munca sa. Însă tu l-ai inspirat să-și schimbe viața radical. Probabil, despărțindu-se de tine, el s-a gândit că se va reîntoarce la vechiul stil de viață, însă până la urmă a înțeles că a trecut peste.

Sau probabil ceva i-a lipsit în relația cu tine

Probabil că te-a iubit, însă și-ar fi dorit să fii ceva mai bună într-o anumită măsură. Însă noua lui iubită are ceea ce își dorea el. Sau poate că tu erai prea concentrată pe muncă ta, iar el își dorea o familie. Sau ești prea domestică, iar el și-a dorit o parteneră pentru aventuri.

Probabil și majoritatea prietenilor lui și-au întemeiat familii

Și în cazul lor totul este bine, iar asta l-a inspirat și l-a determinat să facă acest pas.

A fost influențat de familia sa, care nu te agrea

În special dacă era „fiul mămicăi”, atunci el poate fi influențat de părerea mamei sale. Oricum ar fi, părerea familiei influențează în subconștient asupra alegerii noastre.

Sau familia ta nu l-a îndrăgit

Probabil el nu a vrut să fie o problemă pentru tine și o piedică în relația ta cu familia ta sau să auzi până la sfârșitul vieții: „ai fi putut să găsești pe cineva mai bun”.

A atins o anumită vârstă

Bărbați au acel „ceas biologic”. Conform statisticilor, majoritatea dintre ei decid să se căsătorească la vârstele 26 – 33 de ani. După 33 ani această dorință puțin se stinge, însă nu foarte mult. Până la 37 de ani, bărbații sunt buni de însurat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.