×
De ce trebuie să fii cu un bărbat care se comportă groaznic cu tine

De ce trebuie să fii cu un bărbat care se comportă groaznic cu tine

Trebuie să fii cu un bărbat care se comportă josnic cu tine.

Vorbesc serios.

Uită toate articolele în care ai citit despre „iubirea pe care o meriți”. Încetează să mai visezi că vei întâlni bărbatul care va face tot ceea ce îți place și care va fi pur și simplu fericit de prezența ta alături de el.

Nu glumesc.

Trebuie să fii cu bărbatul care te va călca în picioare și se va comporta cu tine în așa fel, încât prietenii tăi vor fi șocați de ce încă mai ești alături de el.

Găsește-l pe cel care nu îți va răspunde la mesaje, nu-și va face planuri care să te includă și pe tine și nu va depune niciun efort pentru a dezvolta relația voastră. Fii cu cel care te va face să te îndoiești de sentimentele lui, care te va folosi și care  niciodată nu va fi alături atunci când ai cea mai mare nevoie. Fii cu cel care nu-și va bate capul pentru necesitățile tale, ambiții, gânduri, care nu se va interesa de familia ta și niciodată nu-și va cere scuze. Găsește-l pe cel care nu-și va face griji pentru tine.

Apoi îndrăgostește-te de el până peste cap, orbește de sentimente și închide ochii la comportamentul lui. Justifică-l. Prefă-te că este totul în regulă. Convinge-te că poți să îl schimbi, pentru că tu ești unica persoană care îl înțelege. Insuflă-ți idea că dacă vei fi alături de el, se va schimba și te va iubi toată viața.

Iubește-l chiar dacă știi că nu trebuie să-l iubești.

Apoi distruge-ți inima. Fii goală. Petrece ore în șir în pat, plângând, apoi întreabă-te cu ce ai greșit. Acuză-te de toate problemele tale, fără să observi defectele lui.

Învinovățește-te pentru faptul că el s-a comportat vulgar cu tine.

Iar apoi…

Vei începe să trăiești. Te vei trezi într-o dimineață și nu vei mai simți durerea în suflet.

Va trebui să te întâlnești cu cel care îți este indiferent, pentru că doar așa vei cum vrei ca cineva să comunice cu tine.

Te vei transforma într-o persoană puternică. Vei deveni mai independentă și niciodată nu vei accepta mai puțin decât meriți.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.