×
De Dragobete, 17 motive pentru care te iubesc

De Dragobete, 17 motive pentru care te iubesc

Milioane de emoții și mii de gânduri ai în cap atunci când îți privești jumătatea… Însă oare întotdeauna găsești cuvintele potrivite pentru ai spune cât de mult îl iubești? De Dragobete, am ales câteva cuvinte prin care ai putea să-i spui cât de mult îl ador:

 1. Mă iubești pentru ceea ce sunt

Mă accepți așa cum sunt, cu toate defectele și punctele mele forte. Niciodată nu ai încercat să mă schimbi, în timp ce alții își doreau ca eu să corespund dorințelor lor. Indiferent de faptul că diferiți și că nu sunt ideală, întotdeauna mă accepți și mă iubești pentru ceea ce sunt.

Cu tine pot fi eu însuși, să-mi dau jos masca și să fiu mai bună decât ceea c sunt și simt că tu mă iubești.

 1. Mă motivezi să devin mai bună

Îmi place că cresc și devin mai bună decât sunt. Mă inspiri să obțin noi succes și să descopăr lucruri noi, depunând efort mult, fără dorința de a renunța. În fiecare zi învățat de la tine ceva nou și nici măcar nu observi acest lucru minunat.

 1. Ești cel mai bun prieten al meu

Îmi place că punem fi amanți, prieteni, parteneri și în același timp, echipă. Ne echilibrăm reciproc excelent. Putem să ne distrăm, să rezolvăm probleme, să vorbim despre lucruri mici, să avem grijă unul de celălalt și să ne susține… alături de tine nu mă plictisesc.

 1. Crezi în mine

Îmi susții toate inițiativele și niciodată nu te îndoiești de faptul că voi reuși. Mă susții prin cuvinte și acțiuni, ajutându-mă să-mi realizez visele. Cazi și te ridici alături de mine – iar asta, pentru mine, este de neprețuit.

 1. În brațele tale mă pot ascunde de restul lumii

În brațele tale uit de toate grijile și problemele. Atunci când mă atingi și mă săruți, nu mai văd pe nimeni în jur. Îmi place că ne pierdem unul în celălalt atunci când rămânem în doi.

 1. Îmi oferi libertatea și spațiul de care am nevoie

Nu mă obligi să fac ceea ce nu îmi place. Mă simt absolut liberă, iar asta este minunat – ca și cum aș avea aripi.

 1. Îți mulțumesc pentru atitudinea ta față de familia și prietenii mei

Pentru mine, atitudinea ta pozitivă față de prieteni și familia mea contează foarte mult. Mă bucur că nu te superi dacă le ofer mai mult timp prietenilor și încerci să te aproprii de familia mea, oferindu-le respect.

 1. Mă faci să râd

Te iubesc pentru că ești unicul care mă face să râd atunci când mă simt distrusă. În momentele de depresie și stres, faci totul ca să îmi alungi negativismul și gândurile proaste.

 1. Avem foarte multe în comun

Te iubesc pentru momentele în care dansam, pregăteam dejunul, ne certam, priveam filme și râdeam la glume proaste.

 1. Mă asculți și mă auzi

Te iubesc pentru că știi când am nevoie să-mi deschid sufletul și pur și simplu mă asculți. Când vreau să îți împărtășesc o idee sau un gând, mă auzi și îmi oferi ajutorul tău.

 1. Ai timp pentru mine

Te iubesc pentru că îmi oferi timpul tău, făcându-mă prioritate. Indiferent de cât de obosit și ocupat ești, tu găsești forță să-mi trimiți mesaje, să mă suni și să-mi spui cât de mult mă iubești.

 1. Nu mă judeci

Te iubesc pentru că ești de parte mea, chiar dacă uneori nu ești de acord cu părerea mea. Mă susții când am nevoie de asta. Te iubesc pentru că niciodată nu mă judeci și ești gata să mă susții atunci când am nevoie.

 1. Îmi place să tac alături de tine

Liniștea este mai importantă decât cuvintele când sunt cu tine – și ăsta e un sentiment fantastic. Te iubesc pentru că te pierzi în gândi când stăm îmbrățișați și privind în zare fără să spunem ceva.

 1. Știi cum să-mi readuci starea de bine

Te iubesc pentru multele surprize și cadouri pe care mi le faci. Ești un magician care îmi înfrumusețează viața în culori, adăugând emoții pozitive.

 1. Te iubesc pentru zâmbetul, ochii și vocea ta

Indiferent de ceea ce se întâmplă, zâmbetul și privirea ta, pline de dragoste, mă fac să mă topesc de fericire. Îmi place să te privesc în ochi și să mă pierd în ei. Îmi place că vocea ta pare a fi înregistrată în subconștientul meu și este un ecou în inima mea.

 1. Mă ierți și nu mai vorbești despre asta

Te iubesc pentru că treci cu vederea peste replicile mele sarcastice, cuvintele înțepătoare și acțiunile proaste care îți provoacă durere. Îți mulțumesc pentru inima ta blândă și mare.

 1. Te iubesc fără vreun motiv!

Dragul meu, te iubesc pur și simplu. Nu am nevoie de motive pentru a-ți oferi blândețe, pasiune și grijă!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.