×
Descifrăm comportamentul și mesajele bărbaților după o întâlnire

Descifrăm comportamentul și mesajele bărbaților după o întâlnire

Ai ieșit la o întâlnire, totul a mers bine, dar nu poți înțelege cum se comportă după. A fost așa? Deci, iată câteva sfaturi cu privire la modul de a înțelege comportamentul bărbatului după o întâlnire.

1. Îți scrie imediat după întâlnire.

Înseamnă că probabil a simțit „chimie” între voi doi. Însă, acest lucru nu este exact. El acționează pur și simplu fiind influențat de emoțiile pozitive și nu a analizat întâlnirea cu mintea. Deci, nu te bucura prea mult, fii mai discretă în mesaje, flirtează puțin și vezi cum se va comporta a doua zi.

2. Ți-a scris la trei zile după întâlnire.

El joacă după reguli. Se spunea că un bărbat ar trebui să aștepte trei zile înainte de a invita o domnișoară la o a doua întâlnire. Așa că nu te grăbi să te superi pe el, probabil e prea politicos.

3. Îți scrie, dar nu-ți propune nimic. 

Poate că nu este încă sigur dacă își dorește o a doua întâlnire, poate că nu este sigur în principiu de el însuși. Deci, dacă ți-a plăcut, lasă-l să înțeleagă că ar fi mai bine să te invite din nou.

4. El îi scrie prietenului vostru comun care v-a făcut cunoștință.

Dacă o astfel de persoană există și un bărbat dorește să afle mai multe de la el, atunci vrea să se asigure că ți-a plăcut totul. Probabil că i-ai spus deja aceluiași prieten sau prietenă.

5. Îți scrie, dar  foarte greu, chiar se joacă la calculator în acel moment.

El nu e sigur de tine. El vrea să țină legătura cu tine, să te păstreze ca o opțiune de rezervă, dar nu este sigur de sentimentele sale.

6. El sugerează să vă întâlniți deja în compania prietenilor săi.

Vrea să știe părerea prietenilor despre tine. Și dacă îți place de el și ești de acord, pregătește-te pentru o demonstrație în fața prietenilor săi.

7. Îți spune că a șters aplicația de cunoștințe unde voi v-ați cunoscut.

Deci, te-a plăcut și vrea să știi asta, așa că îți face un compliment, spunându-ți că ești demnă de un astfel de pas. Foarte bine.

8. Te invită la un eveniment.

El vrea să se întâlnească din nou, dar fără presiune că este o întâlnire. Va fi mai puțin timp pentru a vorbi, dar cel puțin în cel mai rău caz, vei obține impresii noi.

9. Îți scrie noaptea târziu și îți face propuneri spontane.

Vrea să se culce cu tine și asta e tot. Majoritatea bărbaților știu că este urât să scrii la o fată dacă nu este online și cu atât mai mult să-i propui ceva. În lumea modernă toți știu că asta implică sex. Dacă nu te interesează, verifică-l, sugerând să vă întâlniți din nou.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.