×
Despre frumusețea feminină – aspect masculin

Despre frumusețea feminină – aspect masculin

Ghicitoare. Ce este: încrețită, maro, are fiecare femeie? Răspunsul este în text.

Nu trebuie să fii diferită, e suficient să fii. O femeie este în mod natural întreagă și frumoasă.  Și pentru fiecare frumusețe există un cunoscător iubitor. Nu este necesar să o arăți, să o umfli, să o distorsionezi. Da, este suficient doar să fii…

Toate femeile își doresc să fie frumoase pentru a fi iubite de bărbați. Este clar. Nu este clar doar de ce multe femei, visând la dragoste cinstită, încep cu înșelăciune.

Văd femei, tinere și bătrâne, fiecare frumoasă în felul său, cu o enigmă aparte (răspuns la ghicitoare). Văd cum nu își acceptă atractivitatea naturală și vor să devină și mai bune, înțelegând frumusețea într-un mod foarte diferit. Își răsucesc coafurile, își vopsesc fețele, își dezgolesc picioarele, jefuind astfel frumusețea dată de natură și devenind decolorate sub un machiaj strălucitor, standard, ca păpușele Barbi fără înfățișare de la Miss Univers, atrăgând același model fără chip pentru jocul standard de împerechere de scurtă durată, pentru ca în final să fie înșelate în cele din urmă. De unde începe înșelăciunea? De la ruj.

Nu te aștepta la un prinț din univers dacă nu poți fi prințesă fără să înșeli.

Dacă încerci din răsputeri să arăți ca un model — vei prinde același narcisist, ridici fusta — vei prinde un senzualist gras, mergeți la un club de noapte la ” piața cărnii” — vei negocia ieftin cu un vânător unic, dacă încerci să devii mai tânără – vei adopta un băiat infantil, dacă vrei să manipulezi — vei găsi același șmecher sau prost, și din nou vei plânge în perna ta că bărbații adevărați au dispărut. Nu fi vicleană și lumea nu va fi ironică în schimb.

Înșelăciunea este un cuvânt prea dur, în spatele ei există pur și simplu teama de a părea urâtă. Nu există femei urâte. Nu le-am întâlnit. Există doar acele femei care încearcă să ne convingă de acest lucru. Sunt urâtă, așa că uite mi-am vopsit buzele, genele, mi-am aprofundat decolteul și mi-am expus coapsa. Nu este nimic altceva în mine, așa că toată atenția este pe ecran: există doar un fel de publicitate pe ecran, iar în spatele ecranului sunt doar fire și praf.

Profesorul meu, un șaman tuvan, spunea: „Frumusețea unei femei este colul uterin!” Nu pot garanta științific, dar pot confirma că interesul meu pentru o femeie nu începe niciodată de la față. Emoția mea nu crește din figura ei, mai ales dezgolită. Acest lucru nu este interesant, nu la momentul potrivit și nu în locul potrivit. Atracția se întâmplă mult mai adânc, atrage lumina interioară, sursa căreia se simte cu adevărat undeva în abdomenul feminin.

Un bărbat se îndrăgostește de natura, natura unei femei, iar fața și figura provoacă admirație după aceea.

Poeții care laudă talia subțire, buzele pline și genele lungi descriu pur și simplu reflexia acestei lumini pe corpul unei femei. Un bărbat îndrăgostit va cânta atât despre subțire, cât și despre plinătate și va fi surprins de modul în care imaginile tale neînsuflețite de frumusețe, construite în avans, se prăbușesc: wow, eram sigur că nu era tipul meu.

Cea mai frumoasă femeie pentru mine este însărcinată. Nu-i pasă de exterior, gândurile ei sunt înăuntru, într-un copil, toată viața ei este îndreptată spre interior, se ascultă singură, își mângâie burta , pășește încet și atât de palpitant. Ea realizează darul și strălucește cu feminitate. Bărbații se schimbă la față la vederea femeilor însărcinate, devin mai puternici, mai nobili. Este vizibil și foarte frumos.

Partea mea preferată din corpul unei femei este burta. Aceasta e moale, ușor rotunjită, misterioasă, și ascunde comori nespuse. De aici începe o femeie, puterea ei, atracția ei. Nu e de mirare că practicile femeilor sunt asociate cu eliberarea stresului în abdomen, cu dansul din buric etc.

Am întâlnit-o pe Ayuna în condiții când eram cel mai puțin înclinat să mă cunosc și, prin urmare, nu am acordat atenție nici frumuseții ei, nici minții ei. O scurtă întâlnire de 10 minute, dar deja spunându-mi la revedere, am simțit că trebuie să o văd din nou, că această femeie poartă ceva important în interior pentru mine, pentru amândoi. Nu am făcut nimic pentru asta, nu ne-am prefăcut, eram doar noi înșine. Nu am avut încredere în situație, nu în ochi, ci în ceva mai mult și trăim în încredere până în prezent.

Suntem atrași de ceea ce nu este în noi. O femeie matură creează polaritate și atrage energia masculină matură.

Noi, bărbații, nu percepem frumusețea doar cu ochii noștri. Ar fi prea plictisitor. Scanăm fiecare mișcare: întoarcerea capului, mersul șoldului, poziția genunchiului așezat, vocea. Simțim harul. Acesta nu poate fi copiat, cumpărat, învățat de la modele, care, apropo, au reușit în manierism, dar nu în grație. Harul este unic, fiecare femeie este înzestrată cu el, dar poate fi blocată sub un abdomen tare, sub convingeri amare.

Este mai ușor pentru o femeie decât pentru un bărbat — nu are nevoie să devină cineva, este suficient ca ea să fie doar și ea este deja întreagă, suficientă, frumoasă. Bărbații sunt unicelulari, dar numai la prima vedere, ciugulim ceea ce vedem, dar apreciem ceva complet diferit. Un bărbat va găsi, distinge, descifra frumusețea ta, dacă nu este confuz și nu interferează. Pentru fiecare frumusețe, există un admirator iubitor, un poet sau un prinț, orice îți place. Nu este necesar să o arăți, să o umfli, să o distorsionezi. Da, este suficient doar să fii…

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.