×
Dragi femei, nu mai fiți „deștepte și de succes”

Dragi femei, nu mai fiți „deștepte și de succes”

Fetelor, țineți minte, să fii urâtă – este rău! Să fii grasă – este rău! Să fii neîngrijită – este rău! Dragi fete, nu mai fiți „deștepte și de succes”!

Unui bărbat adevărat nu îi pasă câte cărți ai scris, ce film ai regizat sau cât voluntariat ai făcut, etc. Iar dacă vei găsi un bărbat pentru care vor conta aceste lucruri – fugi cât mai departe de el. Cel mai posibil, este un ratat care nu a întreținut relații sexuale de mult timp. Sau poate este doar un mercantil.

Un bărbat adevărat va aprecia o femeie pentru feminitatea ei, pentru mângâiere, pentru sensibilitate, pentru pielea fină, pentru formele sale, pentru buzele ei frumoase, pentru rochiile mulate, pentru fustele scurte care îi dezgolesc picioarele bine sculptate, pentru părul drept, pentru imaginea din spate pe care le-o oferă atunci când sunt pe tocuri.

„Ce ai face tu în locul meu, dacă ai fi o fată?” – m-a întrebat odată o prietenă nemulțumită de remarcile mele pentru modul în care arăta după job.

În acea seară am privit-o cu alți ochi. Acea fată frumoasă de care m-am îndrăgostit câțiva ani în urmă brusc a apărut în fața mea ca un zombie de oficiu, cu pungi sub ochi, în haine dărăpănate și cu părul ciufulit. În acea seară am pierdut orice interes pentru ea.

„M-aș fi odihnit. Aș fi făcut sport în fiecare zi. Aș fi consumat mâncare sănătoasă. Aș fi mers regulat la spa. Aș fi mers la evenimente interesante. Aș fi petrecut timpul doar în locuri unde sunt bărbați de succes. Le-aș fi observat comportamentul, aș fi făcut cunoștință cu ei și aș fi încercat să înțeleg ce prețuiesc la o femeie. Aș fi încercat să devin acea femeie pe care ei să și-o dorească” – i-am răspuns dur.

„Și cum rămâne cu jobul meu? Cariera mea? Proiectele mele? Oare pentru tine nu este important ca eu să fiu deșteaptă și să am succes?” – m-a întrebat ea șocată.

„Pentru mine este important ca tu să fii femeie. Alături de care să vreau să-mi petrec nopțile și zilele. Pentru care să-mi doresc să las totul baltă și să plecăm împreună pe o insulă. Să fiu mândru de frumusețea și feminitatea ei atunci când apărem împreună în public. Cu femei deștepte și de succes îmi petrec zilele obișnuită. Îmi pare rău că ai devenit una dintre ele” – i-am răspuns.

A fost ultima noastră noapte petrecută împreună. Au trecut mulți ani de atunci, însă faptul că am avut o relație cu ea îmi trezește amintiri neplăcute.

Dragi femei, încetați să fiți „deștepte și de succes”. Treziți dezgust.

 

Autor: Alexandr Prosvireakov

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.