×
Dragostea este destinul. Și nu îți face griji că îți vei pierde dragostea și nu vei ști despre aceasta

Dragostea este destinul. Și nu îți face griji că îți vei pierde dragostea și nu vei ști despre aceasta

Dragostea este recunoaștere. Ne cunoaștem în această viață. Așa credea Platon, și înainte de el-alți gânditori vechi.

Sufletele se întâlnesc și se cunosc. Și vor să fie din nou împreună. Deși nu întotdeauna funcționează. Dar cât de des în povestiri se întâlnește fraza: „am văzut — o și am înțeles – aceasta este soția mea”. Sau „l-am întâlnit și am înțeles – acesta este soțul meu”. Bărbații, destul de ciudat, mai des recunosc acest lucru. Deși, de regulă, sunt departe de misticism.

Fratele bunicului în cartea sa despre război scrie, că a plecat voluntar la vârsta de șaptesprezece ani. Și trenul era staționat la stația Kuzino. Și o fată, școlăriță cu părul blond ia dat chiftele din coji de cartofi. Iar el ia oferit – un săpun. Și pe front știa că nu va fi ucis. Cum poate fi omorât dacă există o fetiță cu părul blond la stația Kusino? Viitoarea lui soție? Și s-a dus la Berlin, apoi s-a înscris la universitate. Și pe scări a întâlnit această fată cu părul blond. A aflat că o cheamă Zoe. Și, desigur, s-a căsătorit cu ea.

Pentru că dragostea este destinul. Și nu îți face griji că îți vei pierde dragostea și nu vei ști despre aceasta. Vei afla. Este promisiunea mea fermă. Nici vârsta nu contează. Am cunoscut dragostea și la șaizeci de ani. Și mai în vârstă. Timpul-doar în viața terestră joacă un rol atât de important. Înțeleptul Platon știa asta. Și acest lucru este confirmat de fizicienii moderni. Și mă alătur acestui punct de vedere. Principalul lucru este să fii atent și să ai încredere în sentimentele tale. Și să crezi în dragoste. Iar cei care au cunoscut deja persoana iubită  vor înțelege ce vreau să spun. Și cine este încă destinat -o să-și dea seama mai târziu.

Și vă doresc din toată inima să iubiți și să fiți iubiți. Merită să trăiești pentru asta.

 

Autor-Anna Kiryanova

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.