×
Dragostea nu este un sacrificiu de sine…

Dragostea nu este un sacrificiu de sine…

Când iubești pe cineva, trebuie să faci compromisuri. Trebuie să-ți reevaluezi prioritățile. Trebuie să regândești modul în care îți vezi viitorul.

Dar să iubești pe cineva nu înseamnă să renunți la tot ceea ce te face fericit.

Nu trebuie să-ți sacrifici visele pentru a-ți menține relația puternică. Persoana potrivită trebuie să-ți susțină obiectivele. Ar trebui să fie cel mai mare fan al tău. Aceasta ar trebui să stea lângă tine, gata să te susțină când te prăbușești și să te pună din nou pe picioare atunci când ai nevoie. El trebuie să te inspire să continui să încerci când te îndoiești sau când crezi că îți pierzi timpul în zadar. Cu el trebuie să simți că poți face orice.

A iubi pe cineva nu înseamnă că ar trebui să încetezi să iubești acele aspecte ale vieții care nu-l includ. Ai dreptul să ai un hobby. Ai dreptul să ai prieteni.

Bărbatul tău nu te va îndepărta de cei dragi. Încă trebuie să apară nopți când mergi la plimbare fără el. Încă trebuie să-ți trăiești viața.

Să iubești pe cineva nu înseamnă să-l faci centrul universului tău.

Trebuie să-i acorzi atenție. Trebuie să-l pui la începutul listei de priorități. Dar nu trebuie să-ți ștergi identitatea pentru a-i face plăcere.

Deși trebuie să aștepți întâlniri cu el, asta nu înseamnă că ar trebui să-ți petreci fiecare secundă din timp cu el. Nu trebuie să-l inviți oriunde te duci. Ai dreptul să fii separat de el dacă vă respectați reciproc atunci când sunteți separați.

Nu trebuie să te pierzi. A iubi pe cineva nu înseamnă a renunța la totul de dragul lui. Aceasta nu înseamnă să nu mai faci totul pentru a te concentra doar pe el.

Bărbatul potrivit va dori ca tu să ai propria ta viață. El va dori să fii fericită, chiar și atunci când nu este alături. El va fi atras de independența ta. Nu trebuie să renunți la tot ceea ce iubești pentru o relație, pentru că în lumea ta există suficient spațiu pentru jumătatea ta și pentru prietenii tăi și pentru cariera și hobby-urile tale. Poți avea toate astea. Nu trebuie să alegi.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.