×
Dragostea vieții tale de asemenea te va răni

Dragostea vieții tale de asemenea te va răni

Ai putea crede că dragostea vieții tale este cineva care nu te-ar răni niciodată, cineva care nu te-ar supăra și te-ar face să plângi. Dar e o nebunie.

Dragostea vieții tale nu este un sfânt fără păcat. Nu este cineva care nu este capabil să facă greșeli sau să te rănească.

Dragostea vieții tale te va răni. El va fi motivul pentru care vei plânge uneori noaptea. Ar putea fi motivul pentru care nu poți dormi, pentru că vei fi atât de supărată.

Dragostea vieții tale poate fi distrusă în cele din urmă.  Dar diferența dintre iubirea vieții tale și toți foștii tăi toxici este că dragostea vieții tale își va cere scuze și chiar va însemna asta. Dacă te rănește, se va simți groaznic. Durerea ta va fi durerea lui, la fel precum fericirea ta va fi fericirea lui.

Dacă face o greșeală, va face tot ce-i stă în putere să o repare. El nu va promite că o să se schimbe, doar pentru a nu face nimic mai târziu. El nu-și va cere scuze fără sinceritate. Va face un efort să se împace cu tine. Nu se va opri până nu vei spune că ești bine din nou.

Dragostea vieții tale va fi responsabilă pentru greșelile tale, nu pentru a încerca să creeze situația astfel încât să te găsești vinovată. El nu va încerca să arunce vina pe tine. Își va asuma responsabilitatea pentru acțiunile sale. El va rezolva conflictele precum un adult.

Ultimul lucru pe care dragostea vieții tale îl vrea este să-ți vadă lacrimile, mai ales când el este cauza lor. Dar e doar un om. Prin urmare, vor exista momente când poate spune ceva greșit sau într-un ton greșit.

Și când se întâmplă asta, dragostea vieții tale este cea pe care o vei ierta pentru că știi că nu a vrut să te rănească. Pentru că, deși uneori uită să spele vasele sau să-și spele dinții înainte de culcare, nu a făcut niciodată nimic de neiertat. Nu ți-a subminat niciodată încrederea, nu ți-a dat nici un motiv să-l părăsești fără să te uiți înapoi.

Poți să-i ierți greșelile și să mergi mai departe ca un cuplu ca o echipă.

Dragostea vieții tale este doar o persoană, ceea ce înseamnă că nu va face întotdeauna ceea ce trebuie, dar el va încerca întotdeauna să facă acest lucru. El va face un efort să te iubească așa cum meriți, pentru că nu se va gândi la ceea că te-ar putea pierde.

Dragostea vieții tale este cineva care greșește din când în când, care te poate supăra, dar găsește întotdeauna o modalitate de a-ți recâștiga credința în el. Cineva care merită iertarea ta de fiecare dată.

 

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.