×
E cea mai sensibilă dintre toate. Zodia care vede lumea altfel

E cea mai sensibilă dintre toate. Zodia care vede lumea altfel

Vedem lumea diferit. Cineva este prea sensibil și ia totul la inimă. Alții sunt mai indiferenți și nu pot fi răniți sau enervați cu una cu două, chiar dacă depui efort.

În capul listei cu nativii care sunt extrem de sensibili este Racul. Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt foarte sensibili. Ei au nevoie de protecție și grijă.

Emotivi sunt și alte zodii: Peștii și Scorpionii. Însă, cei din urmă pot fi un adevărat pericol pentru cei care i-au rănit. Scorpionii sunt foarte răzbunători, așa că mai bine nu îi înfuria. Racii și Peștii sunt mai indulgenți și foarte rar tind să se răzbune.

Ciudat reacționează și Berbecii. Dacă cineva i-a supărat, ei devin nervoși și emană atâta furie, încât cei care i-au supărat încep să tremure. Este adevărat că se calmează foarte repede și poate comunica mai departe cu acea persoană, dacă ea nu continuă tirada.

Leii se pot simți jigniți, dacă sunt neglijați, nu li se oferă destulă atenție. Le este rănit orgoliul. În asemenea cazuri, reprezentații acestei zodii elimină acele persoane din viața lor.

Săgetătorii emoționali pot să-și distrugă emoțional rivalii.  Mai bine te gândești de o sută de ori înainte de a-i spune ceva iritant acestei zodii.

Fecioarele, Capricornii și Taurii nu sunt atât de supărăcioși. Însă dacă cineva i-a atins, ei vor face doar concluzii despre acele persoane, dând o reacție rațională.

Și în cazul Balanțelor, Vărsătorilor și al Gemenilor trebuie să ai grijă. Ei sunt emotivi. Iar Balanțele și peste ani își pot aminti despre faptul că cineva, odată, i-a supărat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.