×
Ea este mereu alături. Nu o răni cu indiferența ta

Ea este mereu alături. Nu o răni cu indiferența ta

Nu o face să simtă că ea este singura care cedează, face compromisuri, sacrifică totul pentru dragostea ta.

Ea este întotdeauna aproape de tine. Iubitoare și credincioasă. Deci, cel puțin poți să apreciezi atitudinea și grija ei. Și, de asemenea, încearcă să fii cea mai bună, cea mai magnifică persoană pe care o consideră. La urma urmei, o astfel de femeie nu se îndoiește că ești așa – ai fost întotdeauna, ești și vei fi. Nu o dezamăgi, nu-i frânge inima cu descoperiri triste, nu o răni.

Din păcate, de cele mai multe ori îi rănim pe cei care sunt mereu alături. Ne obișnuim atât de mult cu prezența lor în viața noastră, încât încetăm să fim atenți la ceea ce simt, la ce gândesc și la ce îi supără pe partenerii noștri. De aceea, le frângem inimile fără să ne dăm seama.

Cel mai uimitor lucru este că ei… continuă să ne iubească și să nu ne abandoneze. Chiar și atunci când inima lor se rupe de durere și resentimente, continuă să lupte pentru relație, pentru tine, pentru dragoste.

Femeia care vine întotdeauna când ai cea mai mare nevoie de ea are cea mai bună și cea mai mare inimă. Este dezinteresată și gata să sacrifice multe, astfel încât numai tu să te simți bine. Ea sacrifică timpul, energia, puterea sa. Și totul este pentru dragoste. Dragoste, la care ești atât de obișnuit încât începi să o consideri ceva normal.

Deci, nu-i face rău. Prin neatenția ta, prin „observația” ta, prin indiferența ta. Nu pune toată responsabilitatea pentru relație asupra ei. Nu o face să simtă că ea este singura care cedează, face compromisuri, sacrifică totul pentru dragostea ta.

Ea de asemenea, are granițe pe care nu ar trebui să le treci dacă vrei să fie în preajmă. Fiecare persoană are o limită de răbdare, oricine poate ajunge la punctul în care nu mai este posibilă o cale de întoarcere. Nu îți asuma riscuri – nu testa puterea femeii care este întotdeauna alături …

O astfel de femeie este un adevărat dar al sorții.

Și ea merită să fie alături de cineva care prețuiește dăruirea ei și care își pune toată forța și energia în această relație. Ea are nevoie de cineva care să o sprijine în momentele de îndoială și să-i arate calea când se simte pierdută. Are nevoie de o persoană cu adevărat iubitoare, care înțelege că relația nu este o proprietate, ci un parteneriat. Prin urmare, dacă dorești să o păstrezi și să devii o persoană atât de specială – nu-i face rău, nu ucide încrederea ei nemărginită și credința în tine.

Adevărul trist este că este obosită. S-a săturat să fie mereu în această „piesă” pe al doilea rol. Cea care oferă întotdeauna doar și nu așteaptă nimic în schimb. S-a săturat să trăiască ca și cum singurul lucru care contează ar fi fericirea ta.  Iar fericirea ei poate aștepta. Într-o zi, poate da, este atât de important…

Dar tot ce are nevoie acum este cineva care o va ține strâns de mână și nu-i va da drumul niciodată. Ea are nevoie să se simtă în siguranță în îmbrățișarea tandră a cuiva. Poți deveni exact acea persoană?

Pentru că dacă răspunsul tău este ”da”, această femeie va fi cea mai fericită femeie de pe pământ. La urma urmei, ea nu vrea ceva supranatural sau incredibil. Doar ca cineva să fie cu adevărat lângă ea.

Tot ce trebuie să faci este să nu-i faci rău. Nu-i testa răbdarea și respectă-i limitele. Pentru că e răbdătoare, dar totul până la un anumit punct. Dragostea este un drum cu două sensuri, și dacă nu-ți dai seama, vei pierde o astfel de femeie pentru totdeauna.

Doar trezește-te. Trezește-te, deschide ochii, privește în sufletul ei și apreciază adevărata frumusețe.  Ți-a oferit-o ție, inima ei. Așa că încearcă să o protejezi de durere și de toate relele.

Fii persoana care o va iubi cu dragostea pe care o merită.

Niciodată să nu lași o femeie care e mereu alături. Doar iubește-o. Doar apreciaz-o. Doar nu-i face rău. Niciodată.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.