×
El nu este un bărbat misterios. El este pur și simplu un idiot

El nu este un bărbat misterios. El este pur și simplu un idiot

Multe lucruri sunt misterioase. De exemplu, cutiuța de catifea de sub pomul de Crăciun. Sau muzica ciudată care crează o atmosferă de cimitir. Semnele de mai jos, sunt caracteristice pentru tipul doi! Nu merge în cimitire!

1. Abonatul nu este disponibil

El îţi răspunde pe scurt la apelul tău sau îşi răspunde la mesaj peste vreo 12 ore. Și din propria lui voință nu-și va cere scuze pentru întârziere și nu-și explică motivele. Dacă mai insişti, vei afla că a fost foarte ocupat toată ziua sau complet lipsit de mijloace de comunicare. A îndeplinit o misiune FBI pe o insulă nelocuibilă la mare distanţă.

2. Aşteaptă-mă neapărat

Este imposibil să faci planuri cu el. El nu știe niciodată „ce se poate întâmpla în timpul săptămânii”. Asta-i viața lui imprevizibilă. Drept urmare, te păstrează pe pluton până în ultimul moment, apoi anulând, apoi confirmând planurile. Dacă ai propus să mergeți undeva vineri la ora 21, mesajul lui final va fi „Da, ne întâlnim!” Va veni fără cinci la 9, când ţi-ai refuzat toţi prietenii, te-ai enervat, te-ai calmat şi te-ai decis să rămâi acasă şi să rezolvi puzzle-uri.

3. Fiara blândă

El este foarte bun și blând cu tine și, din anumite motive, nepoliticos și crud față de ceilalți. Sau, mai degrabă, el este nepoliticos și crud, în general, întotdeauna, și cu tine este atât de bun și blând. Deocamdată.

4. Comoara secretă

Nici acum nu înţelegi  cum îşi câştigă un ban pentru viaţă. De fiecare dată când îl întrebi despre muncă, el rosteşte aiureli şi derivă de la subiect. Probabil că este un prinț secret spaniol și nu vrea să recunoască încă. Sau a găsit o comoară, da.

5. Pasărea de noapte

Vă întâlniți numai într-un timp convenabil lui. De exemplu, noaptea sau dimineața devreme. Deoarece munca lui foarte misterioasă are un program atât de încurcat.

6. Memorie alegătoare

Se pare că e interesat de tine, ești aproape sigură că te place.  Dar, din anumite motive, acest interes nu este suficient pentru el să-și amintească, în sfârșit, dacă ai frați și surori, unde locuiesc părinții tăi, ce job ai şi că nu îţi plac sushi.

7. Priviri întoarse

În momentele de intimitate, el nu te privește niciodată în ochi. Ei bine, în general, el nu este un fan al contactului vizual între voi. La o întâlnire, vederea lui este adesea întunecată și plutește deoparte. În direcția altor fete, de regulă.

8. Victimă a circumstanţelor

Orice s-ar întâmpla în viața ta, simți că problemele tale nu sunt egale cu problemele și dramele lui teribile din trecutul și prezentul său. El îţi dă de înţeles  că nevoile sale sunt mult mai dificile decât ale tale, deși nu este clar ce se întâmplă cu el acolo.

9. Întoarce-te! Îţi voi ierta totul!

De fiecare dată când decizi că vrei să ieși din această relație, el face un gest uriaș, ca și cum și-ar demonstra dragostea. Despre iubire, cu toate acestea, de obicei, nu vorbește.

10. Uimește-mă

El nu spune niciodată „da” sau „nu” în mod direct, lăsând întotdeauna ușa deschisă și făcându-te să te întrebi cum o să-i placă, ce să faci, cum să te răsucești, ca să se deschidă la fel ca și tine.

Apropo, aceleași descrieri sunt valabile și în cazul femeilor. Dacă se comportă la fel, spune-i adio!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.