×
Ești și vei rămâne doar amanta lui deoarece…

Ești și vei rămâne doar amanta lui deoarece…

Sunteți împreună de ceva timp, te simți bine alături de el și crezi că puteți construi un viitor împreună, însă apoi ceva se întâmplă pe neașteptate. Începi să ai unele bănuieli, iar unele lucruri sunt confuze. Cum să înțelegi că nu te minte?

Dacă crezi că el este doar un fătălău, atunci probabil intuiția nu te înșeală. Iată cele 5 semne care îți vor arăta că într-adevăr ești și vei rămâne doar amanta lui.

1. Vă vedeți doar la o anumită oră în fiecare săptămână

Poate că a stabilit imediat timpul: în fiecare seară de miercuri sau joi. Dar la începutul relației, când oamenii sunt îndrăgostiți și obsedați unul de celălalt, vor să se vadă cât mai des posibil. Își ajustează programul. Dar dacă se poate întâlni numai cu tine în anumite zile și numai pentru un anumit timp, ceva nu este în regulă.

2. Se comportă ciudat pe rețelele de socializare

Poate că nu te va adăuga în lista de prieteni pe Facebook, spunând că aproape deloc nu stă acolo și că nu are sens. Sau poate te adaugă, dar nu îți dă like niciodată și nu comentează fotografiile tale, deși vezi că este activ în comunicarea cu ceilalți.

3. Este prea precaut în ceea ce privește igiena – a lui și a ta

Știu că s-ar părea ciudat, dar crede-mă. Un afemeiat cu experiență va urmări să nu miroase ca parfumul tău când se întoarce la soția sau prietena lui. Iar după sex, el va încerca, de asemenea, să facă întotdeauna un duș.

4. Dispare serile și în weekenduri

Îți scrie constant toată ziua, dar se oprește imediat ce vine seara și se întoarce acasă. Poate să spună că merge la plimbare cu câinele sau la cină … și dispare pentru mai multe ore. Nu mai vorbim de faptul că dispare de vineri până luni.

5. Îți scrie la diferite intervale de timp

Știi că telefonul se află lângă el 24 de ore pe zi. Deci, să fim sincere: răspunde doar atunci când dorește să răspundă. Tocmai ți-a citit mesajul, așa că nu vrea să răspundă, sau este acum cu prietena lui, așa că nu îți va scrie până nu va rămâne singur.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.