×
Evaluarea semnelor zodiacale: de la cele mai bune la cele mai rele însoțitoare de viață

Evaluarea semnelor zodiacale: de la cele mai bune la cele mai rele însoțitoare de viață

Cum îți imaginezi o fată perfectă pentru tine? Arată uimitor? Loială? Întotdeauna gata să facă dragoste? Face o mulțime de bani sau, dimpotrivă, depinde de tine? Gătește minunat sau merge cu Harley? Horoscopul ei poate spune multe despre caracterul, obiceiurile și stilul ei de viață. Deci, alegeți o fată sub ce semn al zodiacului îți place:

1. Balanța (23 septembrie-22 octombrie)

Cu această fată vei găsi armonie și egalitate. Rareori se enervează, dar este plină de pasiune și sexualitate. În plus, nu vei pune niciodată la îndoială loialitatea ei.

2. Leu (23 iulie – 22 august)

Ea este foarte energică, sclipitoare și literalmente atrage atenția. Ea este amuzantă și interesată de relații de lungă durată.

3. Taur (20 aprilie-20 mai)

Cu toată perseverența ei, vei înțelege că fata Taur este cea mai demnă și loială persoană pe care ai întâlnit-o. Ea iubește petreceri și este foarte emancipată în dormitor.

4. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Fata-rac este în căutarea unei dragoste adevărate, relațiile frivole nu o interesează. Cu logodnicul ei, ea este blândă și grijulie.

5. Gemeni (21 Mai – 20 iunie)

Cu ea, nu te vei plictisi niciodată, deoarece este foarte activă, socială și distractivă. Fii pregătit pentru că este c-am uitucă uneori, iar aceasta poate să-i distragă atenția.

6. Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

O fată Scorpion este în același timp crudă și inteligentă, dar probabil să nu fie fidelă cu tine. Vei fi în mod invariabil de acord cu farmecele ei, dar relația cu ea este legată de risc.

7. Pește (19 februarie – 20 martie)

Aceasta e femeia cu care vrei să te căsătorești pentru că vei vedea cât de drag ești pentru ea. Singura problemă este că ea poate sacrifica fericirea ei pentru binele tău, ceea ce va cauza probleme în viitor.

8. Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

În dormitor, această fată nu are egal, dar când se plictisește să se întâlnească cu tine, ea va dispărea din viața ta.

9. Berbec (21 martie-19 aprilie)

Dacă vrei să fii tratat ca un zeu, întâlnește-te cu o fată din zodia Berbec. E sexi, pasionată și înnebunită după tine. Poate prea mult. Acesta e un avertisment.

10. Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Fata asta are multe de oferit, dar nu îți va da. Ea te va iubi pentru o lungă perioadă de timp … și apoi du-te în căutarea unei alte fete, ca și cum nu ai existat niciodată. Libertatea pentru Săgetător este mai presus de toate.

11. Fecioara (23 August – 22 septembrie)

Moale și seducătoare la început, o fată fecioară te va atrage cu corpul și mintea. Pătrunzând adânc în inima ta, ea va începe să o rănească cu critica ei.

12. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Fii gata să cumperi o călătorie spre inima Capricornului, deoarece în relația cu această fată trebuie să acționezi astfel încât să începi să economisești de acum.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.