×
Factorii care te vor ajuta să înțelegi cât de importantă ești pentru bărbatul tău

Factorii care te vor ajuta să înțelegi cât de importantă ești pentru bărbatul tău

Pentru ca o relație să înflorească trebuie să existe un echilibru în tot ceea ce faceți și oferiți unul altuia. Sună ca un clișeu, însă este adevărat. Fiind femei, avem tendința asta în sânge să oferim mai mult, chiar prea mult uneori, uitând de acest echilibru.

Și chiar dacă într-o relație nu trebuie să ții cont de scor cine a oferit mai mult, acest lucru trebuie să se simtă. Pentru că în caz contrar unul pierde și ghici cine? Nu va fi cel ce oferă.

Gândește-te la inima ta ca la un rezervor de combustibil. Oferi „combustibil” partenerului tău și, chiar dacă este plăcut, însă tu nu alimentezi rezervorul din când în când și până la urmă nu mai ai nimic: nici pentru el, nici pentru tine.

Din păcate, cei care oferă cel mai mult realizează acest lucru atunci când „rezervorul cu combustibil” este gol. Într-un final, ori depresia pune stăpânire pe el, luându-i toată energia, ori va căuta alte surse de combustibil pentru inima sa – în afara relației.

Să nu îți fie frică să privești realitatea din relația ta. Să analizezi cine dintre voi oferă și cine primește. Iar apoi să încerci să creezi un echilibru.

Iată câțiva factori cheie și dacă ei sunt caracteristici pentru relația ta, atunci cu siguranță balanța nu este în favoarea ta.

1. Tu stabilești întâlnirile, dar nu el.

2. Când în viața lui se întâmplă ceva important, bun sau rău, nu ești cea care află prima.

3. Nu îți răspunde la mesaje și apeluri imediat.

4. Nu te prezintă ca fiind iubita lui.

5. Își face planuri pentru weekend/vacanță, fără tine.

6. Auzi mai mult „eu” decât „noi”. 

7. Părerea ta nu este atât de importantă pentru el.

Tu meriți să fii prioritatea cuiva – totul este simplu.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.