×
Faptul că nu te culci cu altcineva nu înseamnă că ești fidel

Faptul că nu te culci cu altcineva nu înseamnă că ești fidel

Să fii fidel este mai mult decât să-ți ții mâinile. Este mai mult decât să dormi cu ea, să îl săruți doar pe ea, să fii fizic doar cu ea.

Să fii fidel înseamnă să îți ștergi contul de pe Tinder și alte aplicații de dating, pentru că nu mai ai nevoie de ele. Pentru că nu trebuie să mai cauți cu cine să îți petreci seara sau să faci sex. Pentru că ești fericit alături de femeia pe care o ai alături și niciodată nu te-ai fi gândit să o înșeli.

Să fii fidel înseamnă să încetezi orice flirt. Să îi spui fetei din bar care ți-a făcut cu ochiul să ești ocupat. Să o faci să înțeleagă că nu te interesează, în loc să o duci în eroare.

Să fii fidel înseamnă că nu îți scoți verigheta pentru ca lumea să știe care este statutul tău. Să nu încerci să pari un burlac pentru a capta atenția femeilor din jur.

Să fii sincer înseamnă să îi recunoști că te-ai întâlnit cu fosta sau să o altă tipa a cerut numărul tău. Înseamnă să fii deschis, chiar dacă ai ajuns într-o situație neplăcută, pentru că crezi că femeia de lângă tine trebuie să știe ce s-a întâmplat cu adevărat.

Să fii fidel înseamnă să știi ce o deranjează pe iubita ta, care sunt limitele peste care ea nu vrea ca să treci, iar tu să respecți aceste limite.

Poți să scrii oricui. Poți să dai like pozelor din Instagram. Poți să ai prietene de sex opus. Însă dacă vei ascunde mesajele de partenera ta, știind că ei nu îi va plăcea că discuți cu o altă fată, dacă lași comentarii cu tentă sexuală unor fete necunoscute – este incorect.

Tehnic vorbind nu este vorba de trădare/înșelare, însă ești la un pas să faci asta. E destul pentru ca iubita ta să înceapă să-și facă griji. Destul de aproape pentru a o face să sufere pe cea care te iubește atât de mult.

Să fii fidel înseamnă mai mult decât să nu permiți unui alt om să intre în patul tău. Asta înseamnă să nu lași pe altcineva în inima ta.

Să fii fidel înseamnă că ai decis că iubirea ta pentru această femeie este mai importantă decât dorința de a fi cu altcineva. Înseamnă că ai găsit persoana alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții și nu te vei trăda pe tine însuși.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.