×
Femeia care s-a obișnuit să fie pe cont propriu are nevoie de un bărbat adevărat

Femeia care s-a obișnuit să fie pe cont propriu are nevoie de un bărbat adevărat

Adevărul este că femeia, care s-a obișnuit să fie pe cont propriu, nu caută un bărbat. Ea nu caută pe cineva special care ar fi primit și i-ar fi oferit iubire pentru că ea a înțeles că nu trebuie să-și piardă timpul luptând pentru o relație cu un bărbat.

O asemenea femeie știe cum să folosească timpul și energia pentru a îndeplini propriile necesități. Ea a devenit egoistă, însă are motive întemeiate. Ea și-a creat o viață echilibrată, independentă.

Ea nu poate controla deciziile altora, însă ea poate lua propriile decizii. Femeia, care a învățat să fie pe cont propriu, trăiește după propriile reguli și știe unde și cum va fi în viitorul apropiat.

În drumul său spre succes, nu are nevoie de cineva ca să o motiveze.

Pentru a-și schimba gândirea, partenerul ei trebuie să fie deosebit – un bărbat adevărat.

Un bărbat adevărat nu întotdeauna își va ține lacrimile în frâu în momentele dificile. Nu va avea un trup perfect și un cont generos în bancă. El nu întotdeauna îi va deschide ușa unei femei.

Bărbatul adevărat nu corespunde stereotipurilor societății și a imaginii create de filme.

El știe și înțelege perfect să pentru a crea o relație sănătoasă nu există instrucțiuni și manuale. Adevăratul bărbat nu face jocuri, pentru că el știe ce își dorește și va face tot posibilul pentru a obține asta. El nu își pierde timpul pentru a manipula femeile pentru plăceri carnale, pentru că el le respectă pe ele și își respectă timpul.

Asemeni femeii, care este pe cont propriu, el poate face față momentelor nostalgice și singurătății fără a simți necesitatea de a astupa acest gol cu alte persoane.

Atunci când bărbatul adevărat  o întâlnește pe cea care o iubește, el o curtează și o cucerește. Și asta este o practică a vieții, nu doar vorbe.

Nu contează cine a fost, cum arată sau ce spune, contează că el este gata să se deschidă și să pună cărțile pe masă – să-și arate emoțiile, regretele, dorințele și pasiunile.

Bărbatul adevărat știe cum să-și recunoască sentimentele fără să îi fie frică de ele. El este sincer și deschis – fie asta prima întâlnire sau al 15-lea jubileu al căsătoriei. El prețuiește iubirea pe care o primește de la femeia lui și nu-i pune la îndoială sentimentele. El ascultă, are încredere și poate crea o legătură mai profundă cu femeia pe care o iubește.

Femeia, care este pe cont propriu, a devenit persoana și a obținut de la viață ceea ce și-a dorit. Unica modalitate să o cucerești  – să faci același lucru.

Bărbații care nu au reușit acest lucru au fost demult uitați.

Femeia pe cont propriu nu are nevoie de tine. Încetează să îi mai scrii, să o urmărești și să-i arăți lipsă de respect. Asta doar va grăbi decizia de a-ți spune adio.

Îi faci o favoare.

În loc să-și piardă timpul cu tine, ea poate fi ocupată cu scrierea unui roman, planificarea zilei de muncă sau pur și simplu să privească filmul preferat, pentru că asta îi aduce mai multă plăcere decât să-și petreacă timpul cu o persoană alături de care nu are un viitor.

Această femeie știe care este valoarea timpului.

Ea știe cine este ea și ce își dorește. Pur și simplu bărbatul greșit care încearcă să îi fie alături nu a înțeles asta.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.