×
Femeia, căreia bărbații îi vor duce dorul toată viața

Femeia, căreia bărbații îi vor duce dorul toată viața

Nu toate fostele sunt la fel. Chiar dacă ești trist din cauza despărțirii, de obicei simți ușurare și liniște. Sfârșitul unei relații înseamnă că ești liber să faci tot ce vrei, ceea ce nu ai putut să faci înainte: să fii independent. Nimeni nu mai face presiuni asupra ta și unica persoană căreia trebuie să-i faci pe plac ești tu însuși.

Dacă îți construiești o carieră, nimeni nu se va plânge că stai până târziu la muncă și petreci weekendurile tot acolo. Poți să mănânci ceea ce vrei, să te culci sau să te trezești când vrei. Poți să stai toată ziua în pat sau în fața computerului. Să flirtezi cu alte fete, fără să dai cuiva explicații. Nu va mai trebui să te justifici, iar viitorul tău este plin de perspective și variante.

Însă chiar și celui mai înrăit burlac, care îi asigură pe toți că se simte minunat așa, uneori îi este dor de a fi într-o relație. 

Poate apărea un mic regret atunci când vrei sex regulat sau sentimente calde, însă sentimentul poate fi și mai apăsător când îți amintești de fostele tale. Însă există un anumit tip de foste iubite, care rămân pentru mai mult timp în memorie – cele care au fost cele mai bune prietene ale tale.

Cei mai buni prieteni se distrează împreună, au simțul umorului și ceea ce este mai important – se susțin unul pe celălalt. Femeile pot avea mulți prieteni apropiați în fața cărora să-și deschidă sufletul. Însă pentru majoritatea bărbaților prietenii-bărbați nu le acordă o asemenea susținere emoțională. Anume din acest motiv, atunci când un bărbat se desparte de o femeie care i-a fost și cel mai bun prieten, trece printr-o despărțire dublă – și-a pierdut nu doar iubita, și ci prietenul, susținerea.

Fata care este și cel mai bun prieten al bărbatului, îi dă sentimentul de iubire într-un sens mult mai larg. Ea este susținerea de care el are nevoie pentru rezolvarea oricărei probleme. E tipul de relație în care partenerii nu-și măsoară intensitatea sentimentelor, nu încearcă să afle cine și ce datorează celuilalt, ci împreună fac față tuturor încercărilor vieții.

Și după despărțirea de această fată, peste ani, bărbatul se poate gândi: dar poate ea a fost acea unică? Pentru că alături de ea se simțea liber, confortabil. Cu ea era vesel. Nu erau presiune, intrigi și scandaluri.

Femeia, care ți-a fost cel mai bun prieten – de ea îți va fi dor întotdeauna. Ea va fi cea cu care le vei compara pe restul. Ea, singura de care vei regreta că te-ai despărțit.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.