×
Femeia puternică va fi mai degrabă singură decât să-și piardă timpul cu un idiot

Femeia puternică va fi mai degrabă singură decât să-și piardă timpul cu un idiot

Nu e de mirare că multe femei se concentrează pe îmbunătățirea vieții fără ajutorul unui bărbat. Au făcut multe lucruri în viață fără el. Adevărul este că femeile puternice preferă să fie singure decât să-și piardă timpul cu idioți inutili. De aceea:

Ele nu au nevoie de încă un derbedeu în viaţa lor

Femeile puternice devin şi mai puternice cu fiecare relație nereușită. Sapă mai adânc pentru a găsi ceea ce este important pentru ele. Ele se uită la ele însăși pentru a se face fericite şi să nu se mai bazeze pe surse externe care le pot aduce fericirea.

De aceea nu le ia mult timp să înțeleagă când cineva nu merită timpul petrecut cu ele. Femeile puternice nu pot petrece timp cu oameni care nu le respectă pentru ceea ce sunt şi știu că nu au loc pentru astfel de oameni în viața lor.

Minte-mă o singură dată şi sfârşitul îţi va fi aproape

Faptul este că, dacă nu te-ai căsătorit cu colegul tău iubit, probabil ai fost parte a unei minciuni. Este chiar foarte probabil să te fi bazat pe această persoană.  Dacă el a fost cauza separării, atunci știi că el nu se va schimba.

Înainte de a deveni mai puternică și mai armonioasă, multe femei se mai pot întoarce la patul unei persoane cu care au avut relații nereușite (îi va spune că s-a schimbat și va crede).

Dar mai târziu,  femeile devin mai înțelepte. Și știu că este mai bine să aștepți până când apare un tip adevărat care merită iubire și atenție.

Femeilor puternice nu le este frică de singurătate

Multe femei cred că dacă nu au un iubit, atunci sunt singure. Adevărul este că multe femei puternice au un cerc de prieteni care le aduce bucurie.

Ele au un job bun. Au familii uimitoare care le-au sprijinit pe tot parcursul vieții. Femeile puternice știu că un bărbat nu este o necesitate arzătoare.

Femeile puternice nu acceptă mai puțin decât merită. Ea nu se va ține scai de un bărbat care, evident, nu este vrednic de ea.

Autor: Lachlan Brown

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.