×
Femeile care trag bărbații în jos atât financiar cât și personal

Femeile care trag bărbații în jos atât financiar cât și personal

Există, de exemplu, astfel de femei care întotdeauna dau vina pe bărbat. Ea și-a spart ceașca preferată – e vina ta, pentru că respirai zgomotos. Este greu de imaginat că o astfel de doamnă va inspira pe cineva să reușească.

Există o părere că succesul unui bărbat depinde de femeia care este lângă el. Sunt parțial de acord cu acest lucru – dacă lângă un bărbat există o femeie cu adevărat potrivită, atunci cariera lui urcă în sus, iar viața sa luminează în culori strălucitoare și, în general, totul este bine.

Din păcate, este foarte greu să găsești o astfel de femeie. Cel mai adesea, se întâmplă contrariul – o doamnă trage un bărbat în jos atât financiar, cât și personal. Să ne uităm la câteva dintre cele mai populare tipuri.

1. Arzătoare de viață

Întreaga lor esență se reflectă în titlu. Ele nu trăiesc pentru ceva anume. Ele trăiesc doar pentru distracție. Să te gândești la ziua de mâine este prea dificil și plictisitor.

Dar astfel de doamne iubesc doar să-i învețe pe bărbați. Aruncă o privire pe internet – vei găsi o sumedenie de doamne cu buze umflate, care cu o față serioasă argumentează ceea ce datorează un bărbat și cui îi datorează.

Un bărbat pentru ea este doar o resursă necesară pentru a asigura anumite dorințe. Dacă resursele se epuizează, atunci se duce la altul. Nu există sentimente aici. Nu există dragoste aici. Aceasta este relația dintre gazdă și parazit.

2. Carierista

De fapt, nu este nimic în neregulă cu faptul că o femeie se realizează ca un profesionist și atinge înălțimi mari. Există doar două mari semne de „însă”.

Primul este că o femeie își petrece toată energia la locul de muncă, deci nu mai rămâne prea mult timp pentru relații și familie. Singurătatea mentală, treburile casnice, conflictele minore – toate acestea vor necesita timp și efort prețios.

Al doilea punct problematic este că femeia de carieră va face cel mai probabil bani frumoși. Iar femeile sunt concepute în așa fel încât să se întâlnească doar cu acei bărbați care sunt cel puțin egali cu ele din punct de vedere financiar. Cunosc multe familii armonioase în care un bărbat câștigă mult mai mult, dar nu cunosc nici măcar una singură în care situația să fie inversă.

3. Nervoasă

O astfel de doamnă este un adevărat vulcan emoțional, erupând la cea mai mică provocare.

  • Ți-ai atârnat cămașa pe un scaun? Țipete.
  • Ai aruncat o șosetă pe podea? Scandal.
  • Ai fost să stai cu prietenii? Scandal serios.

Cel mai important lucru este că bărbatul este întotdeauna de vină. Ea și-a spart ceașca preferată – e vina ta, pentru că respirai zgomotos. Este greu de imaginat că o astfel de doamnă ar inspira pe oricine să reușească.

4. Gospodină tristă

Acest tip poate fi întâlnit doar în timpul vieții de familie, după câțiva ani de căsătorie și la nașterea unui copil (sau chiar doi).

Femeia stă acasă, are grijă de copil și are grijă de casă. Din păcate, o parte se transformă în gospodine triste, care sunt melancolie și regretă pentru cei mai buni ani din viața lor care au trecut. Cine e vinovat? Așa este, bărbatul.

Un soț care are două locuri de muncă sau are un salariu bun, în loc de recunoștință și cuvinte calde, aude doar reproșuri. Nu numai că este nevoie de o mulțime de bani pentru a menține o familie, dar este, de asemenea, dificil de a restabili puterea morală într-o astfel de atmosferă negativă.

5. Vicleana

Aspect frumos și caracter blând. S-ar părea, care este șmecheria aici? De fapt, o astfel de femeie este o vulpe vicleană care caută beneficii în orice relație.

Este oarecum similar cu primul punct, dar există două diferențe importante:

  • O astfel de femeie este foarte inteligentă, are obiective în viață și merge cu încredere spre ele.
  • Comunicarea cu o astfel de doamnă este întotdeauna în același punct.

Adică comunici, faci cadouri, investești energie în ea, dar nu se întâmplă nimic. Ea zâmbește, spune cuvinte drăguțe, dar nu trece dincolo de comunicare. După ce a învârtit cantitatea necesară de resurse, vulpea vicleană pleacă la altul.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.