×
Femeile complicate sunt greu de iubit, însă merită efortul

Femeile complicate sunt greu de iubit, însă merită efortul

Se pare că majoritatea bărbaților își găsesc femei pe care doar le plac. Ei nu le descoperă, nu le cunosc și nu depun efort pentru a afla mai multe despre ele.

Și în același timp, femeia care îi devine a doua jumătate va avea o influență majoră asupra bărbatului. Pentru că femeile sunt mai raționale decât bărbații. Acțiunile lor sunt mai logice. Și nu există o aventură mai frumoasă în viață decât o relație de durată cu o femeie care are un caracter complicat.

Probabil, nu toți vor reuși să treacă acest test: nu oricui îi plac ghicitorile. Însă cei care vor accepta să aibă un roman sau să întemeieze o familie cu o asemenea femeie, vor avea parte de o surpriză plăcută.

1. Ea îți va face viața mai interesantă

Greu de crezut, însă oamenii complicați nu se nasc complicați. Nu există gena „caracterului complicat”, pe care unele persoane le moștenesc de la părinți. Oamenii devin „complicați” din cauza experiențelor trăite.

Ele sunt diferite. O relație complicată nu este întotdeauna plăcută, însă ea poate fi mai degrabă intrigantă și aventuroasă, decât fericită. Și iPhone-ul pare un smartphone complicat, însă cei care au înțeles cum funcționează nu mai au nevoie de explicații. Exact la fel este și în cazul acestor relații complicate.

O femeie complicată este o femeie interesantă. De ce? Pentru că ea îți poate povesti o mulțime de istorii interesante din viața sa. Iar tu poți deveni parte a vieții ei.

2. Ea va fi un interlocutor minunat

O experiență dificilă de viață înseamnă mai multe istorii interesante. Iar dacă acestea sunt despre sine, sunt mult mai emoționante.

Se întâmplă uneori că după o relație de lungă durată să nu mai rămână nimic. Dacă nu vrei să-ți descoperi partenerul, să-i împărtășești cele mai interesante istorii din viața ta, înseamnă că această relație există cu un anumit motiv, însă ea nu este un scop. Sau probabil îți este greu să părăsești femeia pe care nu o mai iubești, mama copiilor tăi?

Însă este greu să nu mai iubești o femeie care are un caracter complicat și care este al naibii de atrăgătoare. Așa că până la urmă, ai luat o decizie bună.

3. Femeia ta niciodată nu va vorbi ca „pusă în priză”. Este dificil să o cucerești

«Ușor» și «plictisitor» — sunt două sinonime. Oamenii tind spre provocări, bărbații – în special. Atunci când este vorba de femei, bărbații întotdeauna vor să afle cine este mai bună. Ei sunt luptători, concurenți și cuceritori.

Le place să câștige și urăsc să fie înfrânți. Dacă o femeie i-a căzut la inimă, el o va urmări până când acea femeie se va îndrăgosti de el. Sau va fi nevoit să caute justificări de ce nu ar trebui să-și piardă timpul.

Însă odată ce bărbatul câștigă cu ușurință o femeie, își pierde rapid interesul. Pentru că femeia lui trebuie să rămână un mister pentru el. Și nici el nu trebuie să o lase să se plictisească, altfel ea va fugi.

4. Ea poate fi un pic arogantă, însă asta va face relația și mai interesantă

Toți cred că relația ideală e atunci când toți zâmbesc și se sărută. Să fim sinceri – asemenea relații nu există. Toți se ceartă.

Orice relație trece prin încercări dificile. Și aici de regulă sunt două scenarii. Ori îți pierzi interesul pentru conflicte și certuri ori devii tipul insensibil care își va trăi tot restul vieții în depresie fără să bănuiască. Și al doilea scenariu: poți să participi în aceste bătălii iar și iar ca și cum s-ar întâmpla pentru prima dată. Și vei trăi o viață interesantă, plină de pasiune și inspirație.

Uneori stresul de acest gen are mai multe efecte pozitive decât negative.

5. Ea te va face să muncești pentru ea – asta asta va păstra relația dintre voi

Unele persoane se grăbesc să-și construiască relații de parcă ar primi medalii la final. Însă trebuie să înțelegi că relația este, de fapt, un premiu. Frumusețea relațiilor este atunci când nu trebuie să mai aștepți ca să muști din felia ta de tort. Însă, relația, are nevoie de deservire permanentă.

De regulă, problemele apar atunci când unul dintre parteneri decide să nu își mai îndeplinească sarcinile.

Să fim sinceri: de regulă, această decizie o iau bărbații. Atunci când bărbatul simte iubirea femeii sale, el nu mai vrea să lupte pentru ea.

Asta e diferența între soț și amant.

Bărbatul adevărat știe că el trebuie să muncească pentru a păstra iubirea vie. Femeia înțeleaptă ști că dacă bărbatul o face iar și iar să se simtă deosebită, ea trebuie să-i ofere sentimentele sale.

Nu-ți fie frică să recunoști ceea ce simți. Nouă tuturor ne este frică se acest sentiment îngrozitor – când pierdem ceva. amintește-ți că o relație cu o femeie complicată este întotdeauna o aventură.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.