×
Filmele perfecte pentru zilele în care crezi că viaţa nu mai are vreun rost (PART I)

Filmele perfecte pentru zilele în care crezi că viaţa nu mai are vreun rost (PART I)

If I Stay / Dacă aș rămâne

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare și un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă, într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia devine dramatică și cu adevărat dificilă. Mia își pierde părinții și fratele mai mic într-un accident rutier și, cu toate că nu își amintește momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur și pe sine. Mia evocă evenimente din viața sa, descrie ceea ce vede și aude în spital, deși nu poate simți nimic și este din ce în ce mai slăbită.

Unconditional 

Samantha Crawford are o viaţă idilică, însă fericirea îi e sfărâmată atunci când soţul ei e ucis într-un act nesăbuit de violenţă. În timp ce se pregăteşte pentru a prelua ea toate responsabilităţile, Samantha are parte de două întâlniri neaşteptate care vor schimba totul.

My Sister’s Keeper / Viaţă pentru sora mea

Bazat pe romanul omonim al scriitoarei Jodi Picoult, filmul „My sister’s keeper” o are în centrul acţiunii pe fetiţa în vârstă de 11 ani Anna Fitzgerald, care află crudul adevăr ca a fost concepută prin procedura fertilizării in vitro, cu scopul de a salva viaţa surorii ei mai mari pe nume Kate, care a fost diagnosticată cu leucemie încă din copilărie. Până la aceasta vârstă, Anna a fost nevoită să treacă printr-o serie de intervenţii chirurgicale şi transfuzii de sânge pentru a o menţine în viaţă pe Kate şi a trebuit să renunţe la o mulţime de oportunităţi spre a fi în permanenţă alături de sora care avea nevoie de ea 24 de ore din 24. Însă atunci când Kate intră în blocaj renal şi are nevoie de un transplant de rinichi de la nefericita Anna, aceasta din urma decide să îşi ia soarta în propriile mâini şi să îi dea în judecată pe părinţii săi – Sara şi Brian Fitzgerald – pentru a obţine dreptul legal şi moral de a face ceea ce crede de cuviinţă cu trupul ei. Avocatul Campbell Alexander acceptă să se întoarcă în sala de judecată şi să o reprezinte pe fetita pro bono într-un proces ce ar putea avea drept consecinţă dezintegrarea familiei Fitzgerald.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.