×
Fugi de cel care te face să crezi că ești greu de iubit

Fugi de cel care te face să crezi că ești greu de iubit

Să iubești nu este ușor. Pentru ca o relație să fie reușită, trebuie să muncești mult. Trebuie să accepți compromisuri și să iei decizii care te vizează nu doar pe tine, dar și pe partenerul tău. Nu este deloc simplu, însă asta este partea cea mai grea. Cea ușoară este iubirea dintre voi.

Iubirea trebuie să vină de la sine. Ceea ce simți pentru bărbatul tău nu trebuie să fie asemănător cu ceea ce ai trăit în alte relații. Iubirea lui trebuie să îți aducă fericire. Să te facă să gândești cum ai îndrăznit să trăiești până acum fără el.

Trebuie să-l iubești chiar și atunci când îl urăști. Înveți să-i iubești toate defectele. Tot ceea ce îl face om.

Și el trebuie să simtă la fel. Să te iubească pe tine trebuie să fie ușor, chiar și atunci când este greu.

Iubirea trebuie să-ți ușureze lupta cu răul din viața ta.

Trebuie să fiți o echipă. Trebuie să fiți o familie. Trebuie să fiți un refugiu unul pentru celălalt. Această relație nu este ca cele pe care le-ați avut anterior.

Iar dacă acest om te face să simți că ești greu de iubit, el nu este pentru tine.

Omul tău nu te va înjosi și nu-ți va arăta asupra defectelor tale. El nu va spune că tu ești cauza scandalurilor din relația voastră, că trebuie să te schimbi sau să devii mai bună. Omul tăi niciodată nu te va face să te îndoiești să meriți să fii iubită.

Omul tău nu te va face să crezi că ești greu de iubit. Iar dacă face asta, fugi! Închide ușa și nu te uita în spate. Pentru că asta nu este iubirea pe care o meriți. Acesta cu siguranță nu este drumul care îți va aduce un happy end. El nu este omul alături de care trebuie să-ți petreci toată viața, oricând de dureros este să citești asta.

Bărbatul tău te va iubi chiar și în momentele în care ar vrea să te urască. El va găsi o modalitate prin care să iubească și defectele tale. El va fi alături, te va ajuta să lupți cu neîncrederea și complexele tale, lecuindu-ți inima rănită și făcând totul ca să nu mai simți suferință. El va avea grijă de tine. El va avea grijă de inima ta și va lupta pentru tine în fiecare zi.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.