×
HOROSCOP: Cele mai puternice cupluri în funcție de zodie

HOROSCOP: Cele mai puternice cupluri în funcție de zodie

Dacă îți place astrologia și crezi că oamenii sunt uniți de stele, atunci horoscopul compatibilității va fi foarte util pentru tine. Există 12 zodii. Reprezentații acestora se deosebesc între ei prin trăsăturile caracterului, atitudine, viziuni și chiar energie.

Respectiv, și relațiile și le construiesc diferit. Unii trăiesc și respiră dragoste, alții nu pot trăi o secundă fără să se certe.

 • Vărsător și Gemeni

În relația lor nu există loc pentru plictiseală, pentru că au întotdeauna ceva de făcut. Între ei există o puternică legătură psihologică, care le permite să-și citească reciproc gândurile. Aceste semne exprimă în mod clar dorința de individualism, prin urmare, fiind într-o relație, ei apreciază în mod deosebit spațiul personal al celuilalt.

 • Săgetător și Berbec

Imediat ce reprezentanții elementului Foc se unesc, între ei apare o pasiune arzătoare. Ei sunt întotdeauna bune în pat. Dar, din fericire, jocul lor nu se limitează la o aventură de noapte. Săgetătorul și Berbecul iubesc să se distreze, să se odihnească în mod activ și să călătorească împreună

 • Balanță și Gemeni

Între ei există o puternică legătură intelectuală. Ei întotdeauna găsesc subiecte interesante de discuție, învață unul de la celălalt ceva nou și se dezvoltă împreună. Sursa plăcerii pentru Balanță și Gemeni se află în interacțiunea mentală. Dialogul îi ajută să găsească noi activități comune pentru suflet și trup.

 • Leu și Săgetător

Legătura lor spirituală este una dintre cele mai puternice. Se purifică unul pe celălalt de negativ și se completează cu dragostea care îi ridică deasupra pământului. Când aceste zodii formează o pereche, devin înțelepți și filantropi gata să ajute întreaga lume. Prietenii îi numesc psihoterapeuți de familie.

 • Taur și Rac

Aceștia doi prețuiesc fiabilitatea și stabilitatea în relație. Taurul și Racul sunt fideli unul celuilalt, sunt gata oricând să-și ajute partenerul, chiar și în detrimentul lor. Cu cât sunt mai mult împreună, cu atât mai puternic este relația lor.

 • Pești și Taur

Taurul stabil alături de visătorul din Pești crează o relație puternică, iar Peștii sunt pentru Tauri adevărate surse de inspirație.  Ei sunt ușor diferiți, dar astrologii îi consideră suflete pereche.

 • Fecioara și Capricorn

Elementul Pământ unește aceste semne într-o relație puternică. Obiectivitatea Fecioarei, înmulțită cu hărnicia Capricornului, aduce acestui cuplu stabilitate financiară. Și atitudinea și generozitatea respectuoase a Fecioarei față de complimentele Capricornului oferă o armonie în relația lor.

 • Pești și Scorpion

Ei înțeleg fără nici un cuvânt ce se află în mintea lor și în gândurile celorlalți. Nu există secrete între ei, în primul rând, pentru că nu pot ține ascuns nimic unul de celălalt și, în al doilea rând, deoarece aceste semne prețuiesc foarte mult încrederea într-o relație.

 • Capricorn și Taur

Le place să-și țină fanteziile deasupra norilor. Planificarea comună și visarea le consolidează alianța. Iar realizarea celor gândite le dă noi emoții care reîmprospătează relația lor.

 • Scorpion și Rac

Ambii sunt capabili să experimenteze o gamă largă de emoții și sentimente și sunt foarte sensibili la subiectul dragostei. Ei sunt foarte atenți și amabili față de partenerul lor și  se manifestă prin îngrijire nelimitată. Scorpionul și Racul pur și simplu nu pot să se certe destul încât să se despartă.

 • Fecioara și Taurul 

Fecioara și Taurul nu încalcă niciodată spațiul personal al partenerului, dar în același timp se simt întotdeauna cu el un tot întreg. Ei știu cum să se relaxeze și să se odihnească împreună, respectându-și reciproc interesele.

 • Rac și Pești 

Relația lor este gestionată de elementul de Apă. Ei au același habitat, aceleași valori, scopuri și gusturi. Racul și Peștii sunt mândri că se înțeleg din jumătate de cuvânt și privesc într-o direcție.

 • Berbec și Vărsător

Relația lor începe cu o prietenie devotată și lipsită de griji. Sentimentele delicate dintre ei se nasc treptat și rămân pentru totdeauna. Chiar și în căsătorie, ca și în vremurile prietenoase, ei cauta aventură și riscuri, ceea ce nu le permite să se blocheze în rutină.

 • Leu și Berbec

Ambele semne sunt foarte luminoase și creative. Când sunt împreună este ca un foc care încălzește și în jur cu căldura lor. Dorința de a explora lumea împreună le umple viața cu culori și le întărește relația.

 • Săgetător și Vărsător

Ei au aceleași valori și aceleași idealuri. Dar Vărsătorul este un inovator, iar Săgetătorul este un visător și un idealist. Pentru a-și realiza visele, pur și simplu trebuie să fie împreună.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.