×
Horoscop pentru anul 2020: iată ce vă așteaptă în funcție de semnul zodiacal

Horoscop pentru anul 2020: iată ce vă așteaptă în funcție de semnul zodiacal

Ce promite perioada următoare pentru fiecare semn al zodiacului și pentru ce trebuie să fii pregătit.

Nu departe este noul an 2020, care conform calendarului estic va deschide un nou ciclu lunar de 12 ani. Și prima „gazdă” a anului viitor va fi un șobolan metalic alb – un animal inteligent, agil, viclean și periculos. În acest sens, este interesant ce promite perioada viitoare  fiecărui semn al zodiacului și la ce ar trebui să ne așteptăm. Să aflăm.

Berbec
Pentru reprezentantul zodiei Berbec, 2020 promite să fie o perioadă de testare și verificare a rezistenței. Nu uita că anul va fi bisect, ceea ce înseamnă că Berbecul nu va avea suficientă presiune și persuasiune pentru a obține tot ceea ce această persoană aspiră atât de mult. Va trebui să devii mai moale și mai flexibil, să-ți atingi obiectivele nu cu ajutorul forței brute, ci prin diplomație. Nu te aștepta la cea mai liniștită perioadă, dar dacă nu îți lași mâinile în jos, dacă vei avea răbdare, această perioadă se va termina pe o notă pozitivă și cu avantaje semnificative.

Taur

Conform tuturor calculelor făcute acesta este anul tău! Taurul este o persoană hotărâtă care știe să aștepte beneficiile viitoare, iar după ce le obține, nu le va mai pierde niciodată. Vine tocmai o perioadă în care norocul va fi la o distanță foarte mică. Trebuie doar să faci un efort și să-ți schimbi radical viața. Adepții lui Venus nu iubesc schimbările. Dar dacă arăți curaj și determinare, dezvoltarea și succesul te vor însoți în următorii doisprezece ani!

Gemeni
Pentru reprezentanții semnului Gemeni 2020 promite să fie un an destul de optimist. Acesta îți va aduce noi cunoștințe și oferte atractive. Este posibil ca starea ta familială să se schimbe sau vei primi o ofertă de muncă promițătoare. În orice caz, este prematur să te bucuri de succes. Vei avea o perioadă dificilă, care va necesita confirmarea solvabilității tale într-un anumit statut. Iar succesul tău va depinde de cât de mult vei putea gestiona în mod corespunzător cu darul Universului.

Rac
Anul Șobolanului de Metal Alb va pune Racii înaintea unei alegeri serioase – să acționeze și să aibă o șansă pentru o viață fericită, sau să își abandoneze visele și să regrete toată viața. Pentru a lua decizia corectă, Racii vor avea nevoie de toată determinarea lor. Modificări pozitive vin în viața ta, dar pentru a le simți, va trebui să ieși din „cochilie” și să le arăți tuturor că ești demn de ele. Și nu este neapărat ca de dragul succesului, trebuie să te menții în suspans. Uneori este suficient să te relaxezi și să accepți totul așa cum este.

Leu
Șobolanul de oțel promite Leului multe încercări în acest an bisect.  Fii pregătit pentru pierderi neașteptate și perturbări ale planurilor, în special în prima jumătate a anului. Iar apoi totul va depinde numai de interesul și voința ta personală. Principalul lucru este să acorzi atenție lucrurilor mici. Nu încerca să rezolvi toate problemele dintr-o dată, deoarece în acest caz riști să pierzi detalii importante care nu-ți vor permite să îți ocupi locul potrivit în această viață. Și tu, fără îndoială, îl meriți.

Fecioară
Anul 2020 promite să fie unul de succes pentru personalitățile conduse de Mercur. Iar pentru Fecioare, el poate deveni o perioadă cu adevărat fantastică. Cert este că reprezentanții acestui semn de la începutul anului se vor simți inspirați și dispuși să transforme munții pentru o viață fericită și confortabilă. Acest timp nu poate fi depășit și lăsat la voia întâmplării. Este necesar să direcționezi energia care bate din tine spre dezvoltarea și promovarea propriei afaceri. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de mult curaj și dăruire.

Balanța
Spre deosebire de alte semne ale Zodiacului, Balanța în anul 2020 ar trebui să acorde o atenție deosebită la viața sa, să abordeze problemele familiei și relațiile cu oamenii din jur. Dacă visezi la armonie, în primul rând trebuie să înțelegi propriile sentimente și să iei singura decizie corectă. A doua jumătate a anului 2020 este ideală pentru aceste scopuri. Pentru tine, aceasta poate fi marcată atât de întâlnirea întregii vieți, cât și de vestea nașterii iminente a unui copil.

Scorpionul
Anul șobolanului metalic promite să fie unul provocator pentru reprezentanții zodiei Scorpion. Pregătește-te pentru presiunea excesivă pe care o vor exercita oamenii și diverse circumstanțe asupra ta. Este posibil să ai o responsabilitate suplimentară, dar dacă dorești să îți amintești această perioadă cu satisfacție la sfârșitul anului, atunci va trebui să faci acest lucru. În rest, învață să fii reținut. Acțiunile tale dure și nechibzuite te pot afecta grav.

Săgetător
Pentru discipolii lui Jupiter vine un an extrem de important, care poate fi numit „perioada de purificare”. În 2020, Săgetătorul va trebui să-și reconsidere propriul mediu și, fără regrete, să scape de cel care îl trage în jos și nu îi permite să se dezvolte pe deplin. Mai mult, anul Șobolanului Alb poate deveni pentru Săgetător un an de schimbări fericite în afaceri. Îți poți deschide propria afacere, care îți va oferi profit mulți ani la rând. Este important doar să nu pierzi șansa de a avea o viață fericită în culise inactive și hobby-uri de dragoste.

Capricorn
Anul care urmează va fi un an al descoperirilor pentru Capricorn. Din primele luni ale acestei perioade, adepții Saturnului trebuie să conștientizeze că pentru a realiza ceva în această viață, este necesar să stăpânești arta diplomației și a compromisului. Fără interacțiune cu alți oameni, fără ajutor din afară, Capricornii nu vor deveni niciodată ceea ce visează. Este timpul să zâmbești acestei lumi și lumea îți va zâmbi înapoi! Și în plus anul 2020 este potrivit pentru aceste persoane pentru a crea o familie și pentru a crea noi cunoștințe promițătoare.

Vărsător
Până în 2020, Vărsătorii se vor apropia cu multă dispoziție și cu planuri grandioase pentru viață. Planurile se pot realiza cu adevărat dacă Vărsătorii cu mâinile lor nu vor ruina ceea ce au creat cu o atâta dificultate. Pentru aceasta, este important să nu asculți bârfitorii și să nu crezi în ceea ce nu ai văzut cu ochii tăi. Provocările dușmanilor îți pot strica viața în două feluri, dacă nu demonstrezi prudență.

Pește
Pentru Pești, anul șobolanului metalic alb este marcat de un jet proaspăt, care va schimba semnificativ viața reprezentanților acestui semn. Poate că, din cauza propriilor temeri și nesiguranței în sine, nu vei trăi cea mai plăcută perioadă, dar crede-mă, se merită. La sfârșitul anului, vei fi surprins să îți evaluezi reîncarnarea și să observi cu satisfacție că ai făcut un nou pas în dezvoltarea personală.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.