×
Iată cum acționează fiecare zodie atunci când se îndrăgostește în secret

Iată cum acționează fiecare zodie atunci când se îndrăgostește în secret

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Acesta acționează înainte de timp. El este foarte interesat de viața ta și pune o mulțime de întrebări. Vei simți că ești obiectul principal al interesului său. Când Berbecul se îndrăgostește, vrea să știe totul despre tine. Intențiile lui sunt evidente și nu trebuie să intuiești despre acestea.

Taur (20 aprilie-21 mai)

El te va verifica, dacă este pasionat. Acest lucru te poate confunda, deoarece Taurul poate combina o curtare frumoasă cu flori și cadouri dar în același timp să aibă un comportament detașat față de tine. Dar nu te lăsa păcălită, astfel Taurul doar își protejează inima de durere.

Gemeni (22 Mai – 21 iunie)

El este evident și irevocabil îndrăgostit de tine. El nu știe cum să-și ascundă sentimentele atunci când vine vorba de romantism. El este foarte atașat de obiectul său de pasiune, astfel încât scânteia în relația voastră nu se va stinge mult timp. Dacă bănuiești că bărbatul Gemeni este pasionat de tine, cel mai probabil că așa este.

Rac (22 iunie-22 iulie)

El va încerca să te facă să zâmbești. Când este pasionat, el e atent. Racul este o zodie foarte emoțională, el iubește foarte mult și este foarte îngrijorat de afecțiunea lui. El dorește să se asigure că nu va fi rănit, dar în același timp nu poate face nimic cu emoțiile sale. Când Racul îți acordă o mulțime de timp, vrea să se apropie și face totul pentru ați asigura confortul și fericirea, acesta este nebun după tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Când se îndrăgostește, el protejează obiectul afecțiunii sale. Leul este renumit pentru ego-ul său supărat, dar când se îndrăgostește, el va dori să îți aparțină în totalitate. Dacă încă nu ești pregătită pentru o relație serioasă, el va face totul pentru a arăta că ești prietena lui, de exemplu, va spune altora cât de fericit este cu tine sau te va îmbrățișa în loc public.

Fecioara (23 August – 22 septembrie)

Acționează ca și cum nu-l interesezi deloc. Bărbatul Fecioara este foarte atent cu oamenii atunci când nu este sigur dacă este în siguranță să intre în relații cu ei, de aceea se preface ca nu îi pasă. Cu cât bărbatul Fecioara este mai” rece ” față de tine, cu atât este mai probabil să fie îndrăgostit de tine. Nu-ți face griji, cu timpul el îți va demonstra sentimentele pentru tine.

Balanța (23 septembrie-22 octombrie)

Va deveni indecis. Balanța este un mare romantic, el este întotdeauna în gardă de echilibru și liniște. Când se îndrăgostesc, lumea lor se întoarce cu susul în jos, așa că sunt foarte atenți și încearcă să cântărească argumentele pro și contra înainte de a se lăsa să se îndrăgostească cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie-22 noiembrie)

Scorpionul este loial și secretos. Se poate simți detașat și rece, dar în adâncul sufletului, el este doar confuz și înnebunit, imaginându-și că puteți întâlni alți bărbați sau că nu sunteți interesată de el. Scorpionul este cunoscut pentru loialitatea sa față de oamenii pe care îi iubește, așa că nu se comportă în cel mai bun mod în perioada fazei intermediare de întâlniri și relații.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

El vrea să facă mereu ceva cu tine. Un Săgetător îndrăgostit de tine va planifica o călătorie în week-end cu tine și îți va arăta locuri frumoase pe care nu le-ai mai văzut niciodată. Săgetătorul va încerca să afle dacă poți fi partenerul său de călătorie, pentru că aceasta este cea mai mare pasiune a lui. Cu cât vrea mai mult să experimenteze cu tine, cu atât este mai interesat de tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

O să-ți pună întrebări despre viitor. Capricornul preferă să facă planuri și să le urmeze. Nu-i place să fie în incertitudine și nu va fi interesat de relații dacă își dă seama că nu vor duce la nimic.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

El îți acordă timp, dar nu își atinge scopurilor sale. Vărsătorul este obsedat de munca sa, așa că, dacă se concentrează pe tine în întregime, vei realiza ca este cu adevarat îndrăgostit de tine. Chiar dacă el spune că nu își poate permite o relație, urmăriți acțiunile sale – ele sunt mai elocvente decât orice cuvinte.

 

Pește (19 februarie – 20 martie)

El îți va dedica poezii și cântece sfâșietoare. Când peștii se îndrăgostesc, se simt creativi și inspirați și probabil vei observa imediat. Vei afla despre sentimentele lui pentru tine, pentru că vei deveni într-un fel muza lui.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.