×
Iată cum vei înțelege că el nu te mai iubește, pe baza semnului său zodiacal

Iată cum vei înțelege că el nu te mai iubește, pe baza semnului său zodiacal

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Vei afla că el nu te mai iubește, atunci când va dori să facă de unul singur, ceea ce obișnuia să facă împreună cu tine. Este plin de energie și întotdeauna găsește ceva de făcut, dar obișnuia să facă ceva împreună cu tine. Când merge să se întâlnească cu prietenii în locul tău și face totul ca să nu te alături, nu te mai iubește.

Taur (20 aprilie-21 mai)

Vei afla că el nu te mai iubește, atunci când se va închide departe de tine. El are nevoie de o perioadă foarte mare de timp pentru a se deschide și, dacă se închide în sine, atunci pur și simplu nu te iubește.

Gemeni (22 Mai – 21 iunie)

Vei afla că el a încetat să te iubească atunci când se va plictisi lângă tine. Gemenii sunt semnul cel mai curios al zodiacului, iar stadiul lor preferat al relației este începutul, dar odată ce se îndrăgostesc,  simt ca nu exista nici o enigmă sau interes în relația voastră. Sentimentele lor trec atunci când relația devine o rutină, nu o aventură interesantă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vei afla că el a încetat să te iubească atunci când familia lui începe să se distanțeze de tine. El împărtășește totul cu familia sa și depinde de sprijinul lor. Părinții lui vor fi conștienți de faptul că el nu te mai iubește, înainte ca tu să înțelegi acest lucru, și va încerca să se izoleze de tine în modul cel mai puțin evident.

Leu (23 iulie – 22 august)

Vei afla că a încetat să te iubească atunci când va începe să caute alte surse de admirație. Leul îi place să fie centrul atenției și, de obicei, tu ești cea mai mare fană și admiratoare, totuși, dacă el a început să caute recunoașterea în altă parte, înseamnă că nu mai este îndrăgostit de tine. Când Leul se simte neapreciat, sentimentele lui trec.

Fecioara (23 August – 22 septembrie)

Vei afla că el nu te mai iubește, atunci când v-a critica fiecare greșeală minoră pe care ai făcut-o. Anterior, el era foarte strict cu sine însuși, dar când își pierde sentimentele, el devine critic față de tine. Te va face să te simți ca și cum nu ești suficientă pentru el și nu este vina ta, doar că el încearcă să păstreze dragostea care nu mai există.

Balanța (23 septembrie-22 octombrie)

Vei afla că el a încetat să te iubească atunci când își permite mai multă libertate și are mai mult timp pentru el însuși. Balanța îi place să fie în mod constant aproape de partenerul său, nu le place singurătatea. Atunci când începe să caute independență, cel mai probabil, el nu te mai iubește.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Vei afla că a încetat să te iubească când îți va spune sincer despre asta. El va fi sincer cu tine pentru că așteaptă să faci același lucru. El nu va ascunde sentimentele sau nu se va preface că este încă îndrăgostit de tine când deja nu mai este. Scorpionul spune, atunci când încetează să iubească.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Vei afla că a încetat să te iubească atunci când nu va mai comunica cu tine. Săgetătorul are nevoie de un partener iubitor și fără griji, iar atunci când simte că relația devine serioasă sau este sub presiune din cauza asta, el se închide – se distanțează și încet, dar cu siguranță pierde legătura cu tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei afla că a încetat să te iubească atunci când începe să se strecoare într-o altă sferă non-romantică a vieții sale. Fie că este vorba de muncă, de pasiune sau de hobby-ul său, el va lucra zi și noapte asupra lui și va folosi acest lucru ca o explicație a motivului pentru care sa îndepărtat de tine.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Vei afla că el a încetat să te iubească când încet începe să se distanțeze de tine. Vărsătorul nu este de natură emoțională, așa că nu va fi blând cu tine. Vei observa că a încetat să mai ia inițiativa de a petrece timp cu tine și mult mai puțin vorbește despre viața sa. El nu vrea să-ți spună că nu te mai iubește, așa că se va preface că nu s-a întâmplat nimic între voi și va înceta brusc relația.

Pește (19 februarie – 20 martie)

Vei afla că el a încetat să te iubească atunci când nu va mai umple relația voastră cu romantism. Peștii sunt foarte romantici și visători, dar dacă nu iubesc, nu poate fi nici vorbă de romantism. Ei vor înceta să-ți arate dragostea în lucrurile drăguțe ca înainte, fie că este vorba de note de dragoste atașate la oglinda ta, fie de un buchet neașteptat de flori livrate la locul tău de muncă.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.