×
Îmbrățișările – un poem de dragoste scris pe piele

Îmbrățișările – un poem de dragoste scris pe piele

Atunci când castelele se prăbușesc și pământul fuge de sub picioare – rămân îmbrățișările care sunt pline de melodii de credință și speranță. Poți doar să îmbrățișezi și să taci. Îmbrățișările vor spune totul pentru tine.

Îmbrățișarea este un poem de dragoste care ne distruge temerile, risipește în vânt toată tristețea. Acestea pot părea nesemnificative și neimportante, dar, de fapt, acestea au o putere cu adevărat puternică în influența lor emoțională.

De regulă, îmbrățișăm o persoană pentru a ne exprima sentimentele și în numele relației, pe care o prețuim atât de mult. Iar îmbrățișările au un efect magic: ne simțim în aceste momente cele mai râvnite și iubite ființe de pe întreaga planetă. Acest lucru este adevărat: cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla este să iubim și să fim iubiți.

Îmbrățișările pot aduce înapoi pe cel iubit și pot reuni pe cei care s-au despărțit.

Aceștia își pot reconstrui din nou relația chiar dacă inimile lor au fost rupte în bucăți. Atunci când în inimă și în suflet există durere și disperare.

Chiar și atunci când ți-ai luat rămas bun și ai decis că s-a terminat, tot ai putea să-l recuperezi. Uneori este suficient doar să vă îmbrățișați puternic – puternic pentru a obține sentimentele din adâncul sufletului. Să simțiți amândoi că aveți același drum împreună. Doar că uneori nu funcționează din prima dată. Dar acum sunteți împreună. Acesta este „firul roșu al destinului vostru.”

Prin urmare, atunci când castelele se prăbușesc și pământul fuge de sub picioare, există îmbrățișări care sunt pline de melodii de credință și speranță. Poți doar să îmbrățișezi și să taci. Îmbrățișările vor spune totul pentru tine. Acestea vor scrie un nou poem de dragoste pe pielea ta. În sufletele și inimile voastre.

Îmbrățișările sunt momente care ne duc într-o lume în care toate visele devin realitate.

Acolo, unde oamenii se iubesc și sunt iubiți. Acolo unde oamenii se înțeleg fără cuvinte.

Îmbrățișările sunt momente incredibile când suntem copleșiți de fericire. Când simțim căldura altei persoane și ne dăm seama că totul va fi bine. Uneori acestea sunt mult mai importante decât cuvintele. Acestea ne oferă aripi și ne inspiră. Sufletul este din nou liniștit și ușor. Aceasta este poezia iubirii…

Liniile acestui poem, pe care nu le spunem cu voce tare, sunt tatuate cu culorile tuturor simțurilor și hormonilor noștri. Acestea fac ca inima să bată mai repede, umplându-ne de puritate, dragoste și confort. Acest lucru este deosebit de important atunci când trecem printr-o perioadă dificilă în viață, atunci când ne-am pierdut credința și speranța.

Când suntem îmbrățișați de oamenii potriviți, totul se schimbă.

Când suntem îmbrățișați de cei care ne sunt dragi, e ca și un izvor ar izvorî pe dinăuntru. Dintr-o dată descoperim că vrem mai multe în viață. Depășim ordinele și convențiile, interdicțiile și restricțiile. Este ca și cum se deschide o fereastră prin care izbucnește aerul curat și însăși Viața.

Iar oamenii care ne îmbrățișează… Acești oameni vor fi întotdeauna sinonimi cu o casă în care este mereu liniște și te simți în siguranță. Casa, unde suntem vindecați de toate rănile inimii. Casa, spre care am aspirat toată viața.

De aceea admirăm aceste daruri atât de mult – abilitatea de a îmbrățișa. La urma urmei, aceasta este o modalitate incredibilă de a deveni un întreg cu o altă persoană, de a câștiga orice bătălie și de a ajuta la rezolvarea oricărei probleme, de a depăși orice obstacol.

Pentru că atunci când sunt sincere, îmbrățișările înseamnă mai mult decât o relație temporară. Acestea compun cel mai emoționant poem de dragoste scris vreodată pe Pământ. Acestea netezesc cicatricile și ne vindecă. Acestea topesc cea mai puternică gheață și aprind un foc în inimă. Îmbrățișările sunt însăși dragostea.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.