×
Încetează să îți faci griji pentru bărbatul care a plecat. Se va întoarce…

Încetează să îți faci griji pentru bărbatul care a plecat. Se va întoarce…

Cineva mi-a spus odată că bărbații întotdeauna se întorc. Apoi am crezut că a fost o prostie. De ce s-ar întoarce dacă au decis să plece?

Dar acum știu că este adevărat.

Din experiența mea, mi-am dat seama că această durere spirituală se va întâlni cu instigatorul ei din nou. Și acesta este cel mai rău lucru. De ce a plecat inițial? Și de ce a avut nevoie de o nouă fată pentru a înțelege cât de bine i-a fost cu tine?

Totul se reduce la întoarcere. Deci, de ce îți faci griji? De ce să petreci atât de mult timp gândindu-te ce ar putea fi? Nu te întreba de ce a plecat, pentru că mai devreme sau mai târziu vei primi din nou o știre de la el.

Îl vei întâlni la universitate sau vei vedea într-o cafenea locală. La început nu va spune nimic, dar se va gândi la tine.

În unele cazuri, vei primi un mesaj sau vei fi sunată de el în câteva ore. Uneori, în câteva luni. În orice caz, nu spune că nu te-am avertizat. În mod ideal, el te va contacta când va fi din nou singur, dar nu este întotdeauna cazul, nu?

Nu mă întreba de ce se întorc. Poate că ești o cale să se uite pe ei. Poate că și-a dat seama ce a pierdut. Sau poate doar s-a plictisit și vrea sеx. Nu mă întreba de ce, știu doar că se întorc.

Ce să faci când se întorc este alegerea ta. Accepți sau refuzi. E decizia ta.

Între timp, nu mai pierde timp pe experiențe. Consumă-ți energia cu cineva care este mai important pentru tine – cu tine!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.