×
Încetează să îți mai fie rușine pentru ceea ce simți, femeie!

Încetează să îți mai fie rușine pentru ceea ce simți, femeie!

Încetează că îți mai fie rușine pentru că ești reală, pentru că ești deschisă. Tu – ești unică în lumea în care toți poartă măști. Toți poartă măști ale indiferenței. Oamenii din jurul tău, cei care își ascund emoțiile, de fapt, suferă cel mai mult. Ei își neagă sentimentele, nu-și lasă gândurile la libertate.

Tu ești opusul – ești curajoasă. Ești printre cele care au puterea de a-și arăta vulnerabilitatea.

Și, deși vor fi cei care nu înțeleg complimentele tale sau declarațiile de iubire, nu trebuie să îngădui nimănui să-ți schimbe comportamentul. Nu trebuie să le permiți să-ți distrugă inima ta bună.

Mergând înainte, trebuie să îți accepți onestitatea. Continuă să-ți arăți sentimentele. Lasă întreaga lume să știe cine ești și ce vrei.

Nu te mai îngrijora să scrii sau să faci tu primul pas, fiindu-ți frică să nu pari obsesivă sau disperată. Cel care te numește așa, nu este vrednic de sentimentele tale.

Bărbatul potrivit va aprecia deschiderea ta. El va fi recunoscător că nu faci jocuri, că ești simplă. Și va dori să construiască o relație cu tine, dar nu să aștepte până când vei avea curajul să-ți mărturisești sentimentele.

Când tu nu îți ascunzi sentimentele, vei afla rapid despre sentimentele altora care le poartă pentru tine. Și în acest fel economisești timp și energie. Te salvezi de durere.

Nu este nimic în neregulă cu recunoașterea adevărului, însă nu trebuie să te prefaci și să minți doar pentru a impresiona pe cineva. Nimeni nu vrea prieteni falși. Nimeni nu vrea dragoste falsă. Oricum te vor vedea reală. De ce să porți o mască?

Încetează să îți mai fie rușine de sentimentele tale, deoarece este mai bine să fii considerată prea sensibilă decât să îi minți pe cei dragi, dar și pe tine.

S-ar putea să crezi că este mai bine să nu simți nimic, dar nu te înșeli. Ar trebui să fii recunoscătoare pentru cât de mult bate inima ta. Ar trebui să te bucuri cât de mult simți, pentru că nu toată lumea este la fel de norocoasă. Majoritatea oamenilor ar dori să simtă mai mult.

Încetează să mai fii altcineva, pentru că ești neprețuită anume așa cum ești. Nu ești slabă. Nu ești naivă. Nu ești prea emoțională.

Sentimentele tale sunt sunt ceea de ce să-ți fie rușine. Sunt ceva de admirat.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.